kardeş sen gündüz giriyorsun da o zaman onlar yatıyor yani onlarda gece onun için az online var
kardeş sen gündüz giriyorsun da o zaman onlar yatıyor yani onlarda gece onun için az online var
Muhittin usta ben saten Global amerikada oynadıgım zaman genelde gece girerim sıkıntı olmuyor benim için. Yorumun İçin teşekkürler.
global amerika 5de başla. en ezolar orda. x1le baskın yapsan 10larca adam kesersin 1saattehemde ölmezsin
Safakbaba bu bilgiyi ögrenmem iyi oldu. tesekkürler.
O Serverler TR Serverleri Gibi Tutmuyor.Kimse Sana Sıkmıyor,Sataşmıyor Adam Canı Sıkılıyor TR Gibi Degilki.TR'de Sibelon Kesersin Lenov Gelir Sana Sıkar felan sonra konu kesersin...hiçbirşey tr gibi degil.
StyleWaR aynen usta sana katılıyorum hiçbir Serwer TR server'ları gibi değil. Hem daha kalabalık hem chatte türkçe konusabiliyorsun globalda 2 saniyede chat ban .d
Şu credit hilesini yapmayı başardım TR server'larında 1 lvl flax a 1M-7 M arası geliyor bakalım 6 LVL flax'a 20m-50m Arası geliyor ban yemezsem büyük ihtimal TR serverin'daki çarımla oynayacagım. Yorumun İçin teşekkürler.
O Serverler TR Serverleri Gibi Tutmuyor.Kimse Sana Sıkmıyor,Sataşmıyor Adam Canı Sıkılıyor TR Gibi Degilki.TR'de Sibelon Kesersin Lenov Gelir Sana Sıkar felan sonra konu kesersin...hiçbirşey tr gibi degil.
gerçekten trde kapılar ful dolu bi yaklaşıon k.byın ama anamzı alatıyorlar globaldada öle bence türk dolu ordada
ya eziq gemiyle mordon kesiom adam gelio bana sıkıo kesio derdi ne acaba türk serverlerinde para yatıran oynayabilr
Görüşüm bukadar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)