Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Foruma Elveda...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muymur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumu Bırakma Konusunda Arkadaşlarımda Benimle Eşdeğerdir. Bazı Kendini Bilmez Mahluklar Alman Sitelerinden Doğru Düzgün Çevirilmemiş Panelleri Kendim Yaptım Diye Burada Paylaşıyor. Sonra Bizim Yaptığımız Panellerin Grafikleri Aziz Natour veya Bir Başkasının Çıkınca Hırsız Oluyoruz.Bunu Diyen Kişiler O Panelleri Kullanıyorsa Haram Olsun Diyorum Başka Bişey Demiyorum. Şu Forumda Büyük Küçük Herkezle İyi Geçinmeye Çalıştım Tartıştığım Kişilerde Çok Oldu. Ben Şuana Kadar Başka Hiçbir Foruma Bağlanmadım Benim Yerim Turkmmo Hiç Bir Yerede Gitmeyeceğim Forumdaki Veletler Gidene Kadar Gerekirse Görevime Dönmeyeceğim. Zamanı Gelince waRoSh. Yeniden Aranızda Herkez Allah'a Emanet Olsun.

Teşekkür ederim.Bende bırakmıcaktım ama en son Troll Reyiz'in bırakmasıyla beraber bende bıraktım.

////
Forumda adam gibi konuşmayı bil serverin var ise eminim şu anda kullandığın panellerde xlskk ve muymur'un emeği vardır ;)

Bırakmana üzüldüm kardeşim şahsen senin panellerinle çok şey geliştirdim ,çoğu panel senin emeğin.Seni panel bölümünden tanıtım :cool:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri