HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Seni çok tanımıyorum ama sana katılıyorum şimdiki bebeler kendiklerini bişey sanıyor.
Gitmene üzüldüm.
Teşekkür ederim...
Forumu Bırakma Konusunda Arkadaşlarımda Benimle Eşdeğerdir. Bazı Kendini Bilmez Mahluklar Alman Sitelerinden Doğru Düzgün Çevirilmemiş Panelleri Kendim Yaptım Diye Burada Paylaşıyor. Sonra Bizim Yaptığımız Panellerin Grafikleri Aziz Natour veya Bir Başkasının Çıkınca Hırsız Oluyoruz.Bunu Diyen Kişiler O Panelleri Kullanıyorsa Haram Olsun Diyorum Başka Bişey Demiyorum. Şu Forumda Büyük Küçük Herkezle İyi Geçinmeye Çalıştım Tartıştığım Kişilerde Çok Oldu. Ben Şuana Kadar Başka Hiçbir Foruma Bağlanmadım Benim Yerim Turkmmo Hiç Bir Yerede Gitmeyeceğim Forumdaki Veletler Gidene Kadar Gerekirse Görevime Dönmeyeceğim. Zamanı Gelince waRoSh. Yeniden Aranızda Herkez Allah'a Emanet Olsun.
Teşekkür ederim.Bende bırakmıcaktım ama en son Troll Reyiz'in bırakmasıyla beraber bende bıraktım.
Senin Ve Arkadaşlarının Metin2 Panel Bölümünde Yararlı Konuları Vardı. Gitmenize Üzüldüm. Turkmmo Önemli Kayıplar Veriyor...
Teşekkür ederim...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)