emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Admin bu Hırsızlığa bari El at

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hoqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 938

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Malum Venüsün bitmek tükenmek bilmeyen Olayı Hırsızlık..Bugün Sevgilim Soyudu 2 kişi şüpheli var. Enes Eğer soymadıysanda Sana olan güvenimizi bosa cıkardın. Senden o carı alırken şifre değişmedi Ece illa kraliyetli car istiyor diye sana güvenip o şekilde kullandık lafda senden baskası bilmiyordu şifreyi. O çara giren kişide Senin çaldığını söylüyor sen bide o ninjayı alırken msn i ve şifreyi değiştirdm dedin bak resmi:
di-PYR4QFPS.jpg

Madem değiştirdin neden baskası arkadasından carının sifresi alıp girdi ? Editleri Calmadıysanda yalancısın....
Sevgilim bana telden mesaj atıp soyuldum dedi eve geldim hemen carıma girim. Eceye sordum nerdesn diye Kırmızı bayrak 2. köy dedi yanına gittim. O sırada ece oyundan cıktı oyundan attı sandım baska biri girmiş carına Sevgilmde saman girdi. Sonra hırsızlık mevzularını konusduk. Cocuk carı 2.köye o getirmediği söyledi. Eceye de sordum oda gitrmemiş:
di-ESBQ.jpg

Ve cocuk oyuna bir daha girdiğinde carın bos olduğunu ve Yanında bir sura vardı dedi. Nickini sordum |Mavilar| dedi:
di-MPLR.jpg

Ve cocukla aramdaki diğer konusmalar:
di-UT9XG03A.jpg

di-0BAU.jpg

Buyrun hırsız kim siz söyleyin. Ama kimse yazık etti. Yazı günah be miley stres atmak eğlenmek için oyuna para yatırıyor. Çalan kişi kimse haram mal ondada fazla durmaz elbet cıkar. Bu dünyada olmazsa Ahirette elbet çıkarr....

beyler eğer aklınızı kullanırsanız bu ss leri okuyan bi kişi zaten anlar
çakalın biri çarı soyuyor işi enes in üstüne bırakmaya çalışıyor belli ortada.

sıra sana gelince ali
sen bana gel dedin
sen gidiyosun be kardeşim
oldu mu bu böyle
sığar mı erkekliğe ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri