Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
TR Tarzı Filesimiz yeni çıkmıştır.Msn: oguzhan@salay.com.tr ekleyerek ayrıntılı görüşebiliriz.
siz yapmayın bari sadece msn yazmayın yazdım özellikle
benim konularıma saçma sapan yorumlar bir daha yapma ve senin her konunu gördüğüm yerde bu 4 olması gereken faaliyetlerinni olmadığını tüm turkmmo ailesine bildiricem ki tanısınlar senin gibi belgesiz ticaret yapmaya çalışan insanı.Öncelikle Merhabalar Diyorum
Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizlere Hizmet Vermeyi İsteriz .
- Paypal + Kredi Kartı + Banka Ödeme Sistemimiz Aktifdir .
- Teslimatlar ödediğiniz gün içinde yapılmakdadır .
- .TK Domain + Forum + Ticket Sistemi Ücretsiz Olarak Sağlanmakdadır + Online Market Sistemi .
- www.kontrolpanelim.in Adlı Süper Admin Paneli Tamamen Türkçe -
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : admin@ruzgarweb.com
1, siten çalıntı senin
2, YS (YER SAĞLAYICI BELGEN Yok)
3,Hadi siten çalıntı whmcs lisansın mevcut,değil
4,vergi numaran yok.
ve bu şekilde satış yapıyorsun
bu arada hocam dilediğiniz şekilde hizmet zaten sağlıyoruz aynı şekilde sizde,faydalanabilirsiniz. fiyatlarımız kdv dahil
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...en-kaliteli-kurumsal-metin2-sunucular305.html
Bu bölümde paketlendirilmiş,sistemde mevcuttur iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilir alacağınız hizmet karşılığında belirttiğiniz özellikler aynen olarak uygulanıp maximum 60 dakika minumum 15 dakika içerisinde teslim edilir.
Son düzenleme:
benim konularıma saçma sapan yorumlar bir daha yapma ve senin her konunu gördüğüm yerde bu 4 olması gereken faaliyetlerinni olmadığını tüm turkmmo ailesine bildiricem ki tanısınlar senin gibi belgesiz ticaret yapmaya çalışan insanı.
1, siten çalıntı senin
2, YS (YER SAĞLAYICI BELGEN Yok)
3,Hadi siten çalıntı whmcs lisansın mevcut,değil
4,vergi numaran yok.
ve bu şekilde satış yapıyorsun
bu arada hocam dilediğiniz şekilde hizmet zaten sağlıyoruz aynı şekilde sizde,faydalanabilirsiniz. fiyatlarımız kdv dahil
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...en-kaliteli-kurumsal-metin2-sunucular305.html
Bu bölümde paketlendirilmiş,sistemde mevcuttur iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilir alacağınız hizmet karşılığında belirttiğiniz özellikler aynen olarak uygulanıp maximum 60 dakika minumum 15 dakika içerisinde teslim edilir.
Ozan Unutma Sende Hırsızsın....
Ruzgarweb Bayim Oldugu Zaman Onun Bir Müşterisi Geldi Dedi Aldım Vermedi. Bende Rüzgarwebe sordum dogrumu diye Ozan Yaptı Dedi. Sunucuyu Kapattı Dedi Sen Bir Hırsızsın....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)