HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1 veya 2gb metin2 sunucusu almak istiyorum. Özellikler olarak:
Siteyi istediğim gibi şekilde düzenlemesi, sorunsuz bir pack olması ve son olarak TR tipi filesi olması yeterli. Bu özelliklere sahip firmalar tanıtım konu linkini yazarsa sevinirim.
Eğer Dumanhost gibi sadece msn adresi yazarsanız bu sizin kalitesizliğinizin göstergesidir o kadar.
Siteyi istediğim gibi şekilde düzenlemesi, sorunsuz bir pack olması ve son olarak TR tipi filesi olması yeterli. Bu özelliklere sahip firmalar tanıtım konu linkini yazarsa sevinirim.
Eğer Dumanhost gibi sadece msn adresi yazarsanız bu sizin kalitesizliğinizin göstergesidir o kadar.
Merhaba msn adresiniz bende ekli görüşmüşde olabiliriz. satis@venosis.com 12 TL' den başlamaktadır fiyatlarımız ayrıca özel olarak size bir teklifimiz var ! 

Ayrıca Sizel Özel Teklifimiz Var Dersen Kaybedersin NedenmiMerhaba msn adresiniz bende ekli görüşmüşde olabiliriz. satis@venosis.com 12 TL' den başlamaktadır fiyatlarımız ayrıca özel olarak size bir teklifimiz var !![]()
Herkes i Eşit Tutarsan daha cok satıs yapacagından emin ol:f15::f15:
Öncelikle Merhabalar Diyorum
Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizlere Hizmet Vermeyi İsteriz .
- Paypal + Kredi Kartı + Banka Ödeme Sistemimiz Aktifdir .
- Teslimatlar ödediğiniz gün içinde yapılmakdadır .
- .TK Domain + Forum + Ticket Sistemi Ücretsiz Olarak Sağlanmakdadır + Online Market Sistemi .
- www.kontrolpanelim.in Adlı Süper Admin Paneli Tamamen Türkçe -
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : admin@ruzgarweb.com
Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizlere Hizmet Vermeyi İsteriz .
- Paypal + Kredi Kartı + Banka Ödeme Sistemimiz Aktifdir .
- Teslimatlar ödediğiniz gün içinde yapılmakdadır .
- .TK Domain + Forum + Ticket Sistemi Ücretsiz Olarak Sağlanmakdadır + Online Market Sistemi .
- www.kontrolpanelim.in Adlı Süper Admin Paneli Tamamen Türkçe -
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : admin@ruzgarweb.com
Merhaba,
TR Tarzı Filesimiz yeni çıkmıştır.Msn: oguzhan@salay.com.tr ekleyerek ayrıntılı görüşebiliriz.
TR Tarzı Filesimiz yeni çıkmıştır.Msn: oguzhan@salay.com.tr ekleyerek ayrıntılı görüşebiliriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)