farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Sunucu Almak İstiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metinkral26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 528

Ozan Unutma Sende Hırsızsın....

Ruzgarweb Bayim Oldugu Zaman Onun Bir Müşterisi Geldi Dedi Aldım Vermedi. Bende Rüzgarwebe sordum dogrumu diye Ozan Yaptı Dedi. Sunucuyu Kapattı Dedi Sen Bir Hırsızsın....

sen zaten bu forumdaki başlıca dolandırıcılardan ückagıtcılardan birisin ben kesinlikle hırsız olmadım bunu ancak rüyanda görürsün
vonosis.com' hakkındaki yersiz olumsuz iftiraları görmedim sanma sizler birer dolandırıcısınız ve bunu açıklayacağım herkese. hiç bir şirketi kendinizle kıyaslayamıyorsunuz cunku hiçbir hukiki yönden belgeniz yok milleti kıskanıyorsunuz.

Son düzenleme:
Merhaba Oyun Sever;
-ErginBilisim.Net Güçlü DellpowerEdge R510 Alt Yapısında Hizmet Vermektedir...
-Sizide Aramızda Görüp Sağlam Oyun Makinalarıyla Sağlam Bir Oyuna Sahip Olmak İstiyorsanız Bizle İletişime Geçmeniz Yeterlidir...
-ErginBilişim.Net Size En Geç 15 Dk'Da Teslim Garantisi Sunuyor...

Yer Sağlayıcı:2549
Msn: sales@erginbilisim.net
GSM: +90 538 961 16 76

"Kalitede Son Durak"

Son düzenleme:
FiberDizayn Bilişim Hizmetleri olarak Hızlı sunucularımız ve Deneyimli personel kadromuz ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Server files özelliklerimize , Oyundan görüntülere ve Npc paketlerimize bakmak için www.paketsec.in adresini ziyaret edebilirsiniz. Her an merak ettiğiniz sorularınızı canlı destek ekibimize sorabilir , Messenger her an fiyat ve sunucular hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Turkmmo Tanıtım Konumuz için Tıklayınız.

İletişim ;

Messenger : info@fiberdizayn.net
Web Site : www.fiberdizayn.
Ys No : 2243

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri