R 1
Roksam
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

İşinize Yarıya Bilcek Programlar |Exodya333

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exodya333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 505
Arkadaşlar İstediğiniz veya ihtiyacınızın olduğu bir program olursa söylemeniz yeterlidir.

İhtiyacım olsa senden program istemem.Çünkü hiçbir zaman bilgisayarıma Free program kurmamısımdır.Programlarımdan bazıları

Esed NOD32 64Bit TR Full + Serial
AVG 2013 64BİT Full + Serial
AVG 2012 64BİT Full + Serial
AVG 2011 64BİT%32BİT Full + Serial
Avast İnternet Security 7 64BİT+Full + Serial + TR
SamDrivers Win7 Ultimata 64BİT + Full + Serial
Adobe Photostop CS3-CS4-CS5-CS6 Sadece CS4 ve CS5 TR Hepsi FULL + Lisans
Daemon Tools Lite Full En Güncel Sürüm + TR
İDM 6.11 Full + TR + Lisans
Sonny Vegas Pro 11-10 Full + Lisans
Advanced System Care 5 Full + Lisans + TR
AVG PC Tuneup 2011 + Full + Lisans + TR
CCleaner Full + TR + Güncel Sürüm

Vb.200 civarı program var ve hepsi full sürümdür.Çoğu Türkçedir ve lisanslıdır.Türkçe olmayan programların Türkçelerini bulup bana atana helal olsun derim :)

Senin yazdıklarına gelince Google Chrome öneririm ama 1-Firefox 2-Opera 3-Chrome 4-Safari 5-İE bu şekilde öneririm.Chromeo Opera ve Firefox'u geçemez her ne kadar çok kullanılsada...

CamStudio video çekmeye yeni başlayanlar için güzel bir program.Bunun haricinde Fraps ve Hypercam'larda iyi programlardır.Benim tercihim Fraps

TeamSpeak 3 İyi programdır ama daha güncel sürümleri var diye biliyordum...

Tor hiç duymadım nedense nasıl kullanışlı onu anlamadım ? Real Hıde Ip kullanıyorum ben...

FPS oyun yapma konusunda hiçbir fikrim yok ve hiç bir zaman uğraşmam öle işlerle.En güzeli indirip oynayacaksın.

İyi forumlar...

Çok fuzuli bir yazı öncelikle sende olan programlar beni hiç ilgilendirmiyor.Sonra Tarayıcı olayına gelirsek en iyi tarayıcı Chrome.Ama haksız da değilsin opera iyi bir tarayıcı fakat Chrome varken kullanmam.Tor piyasanın en iyilerinden biridir fakat tor duymadığınıza göre bu konularda bir fikriniz yok gibi.FPS oyun konusunda fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler fakat bu konuda hevesi olan çok arkadaşımız var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri