Merhaba arkadaşlar,Bu yazımda kendi kullandığım işinize yarıyıcağını
düşündüğüm bazı programları ve yazılımları paylaşıcağım ve ne işlev gördüklerini göstereceğim.
*Google Chrome
-Muhtemelen bu programı hepiniz biliyosunuzdur,fakat ben acıklıyım : bir arama motorudur,daha hızlı
ve daha güvenlidir.
*CamStudio
-Bu Program Bir Kayıt Programıdır , Bilgisayarınızın masa üstünü kayıt eder.Kullanışlı bir programdır.
*TeamSpeak3
-Bu Program Sesli konuşma programıdır,Genelde Oyun Klanları için Kullanılır.
Biraz daha yer altına inersek ---->
*Tor Bowser
-Tor Bir IP Gizleme Programıdır.Kullanışlı bir Programdır.Link Yazının sonunda verilicektir.
FPS Oyun Yapmak İsteyenlre Bir Program önerebilirim.
*FPS Creator
-Bu Program 30 Gün Deneme Süresidir.Kendinize bir FPS oyunu yapmanızı sağlar.(c.s , hl v.b. gibi)
Kullanışlı bir programdır.Fakat Satın Almadan Pek Eğlenceli Olmuyor.Eğer Satın Alırsanız Multi Player
Oynaya bilirsiniz.
NOT:Kullandığım Programlar Bu Kadar.Size Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana , Ama Olamadıysam ve bu tam bir
salak demenizi sağladıysam özürdilerim. İyi Forumlar
Tor Bowser Link --->
Tor Browser Virus Total --->
Rar Şifresi:turkmmo
düşündüğüm bazı programları ve yazılımları paylaşıcağım ve ne işlev gördüklerini göstereceğim.
*Google Chrome
-Muhtemelen bu programı hepiniz biliyosunuzdur,fakat ben acıklıyım : bir arama motorudur,daha hızlı
ve daha güvenlidir.
*CamStudio
-Bu Program Bir Kayıt Programıdır , Bilgisayarınızın masa üstünü kayıt eder.Kullanışlı bir programdır.
*TeamSpeak3
-Bu Program Sesli konuşma programıdır,Genelde Oyun Klanları için Kullanılır.
Biraz daha yer altına inersek ---->
*Tor Bowser
-Tor Bir IP Gizleme Programıdır.Kullanışlı bir Programdır.Link Yazının sonunda verilicektir.
FPS Oyun Yapmak İsteyenlre Bir Program önerebilirim.
*FPS Creator
-Bu Program 30 Gün Deneme Süresidir.Kendinize bir FPS oyunu yapmanızı sağlar.(c.s , hl v.b. gibi)
Kullanışlı bir programdır.Fakat Satın Almadan Pek Eğlenceli Olmuyor.Eğer Satın Alırsanız Multi Player
Oynaya bilirsiniz.
NOT:Kullandığım Programlar Bu Kadar.Size Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana , Ama Olamadıysam ve bu tam bir
salak demenizi sağladıysam özürdilerim. İyi Forumlar
Tor Bowser Link --->
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tor Browser Virus Total --->
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Şifresi:turkmmo
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)