emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

PhiLon WS ZemahseR 4 0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheeKraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

baran bu cocuk böyle anca konusur anca gücü yetmeyince ya sahte ss ya küfür eder işte.
selçuk kopyası anlıycağın.

BENİM KOPYAM HA BENİM KOPYAM YOK BU OYUNDA BENİM ADIMI AĞZINIZA ALMAYIN VALLAHA ÇİZERİM SİZİ KAÇ AYDIR KİMSEYE ELLEMİYOM BU SEFER ÇOK FENA GİDERSİNİZ ÖLÜME :ka19:

Bu Thekral BAŞKALARINDAN ÇAR DİLENİR 1-1 WS ATMASINI BİLMEEN FORUMA FOTO KOYAN BİLİNMEYEN BİR ARTİZ 1-1 ATILAN WS 1 İ ÇÖL ISINLAYICI DİERİ ÇÖLÜN ÖBÜR TARAFI MADEM ÇAR LAZIM GEL BANA SÖYLE VERİRİM BOŞUNA MURATTAN DİLENME BANA SÖYLEMEN YETER HA BİDE O ZAMAHSER SENİ Bİ YERDE 1-1 DE ALIR HER TÜR BOSUNA BURAYA FOTO KOYMA TEPKİ ALIRSIN ZEKİİ
BİZİM ADIMIZIDA FATİH BÖYLE YERLERE KARISTIRMA ZEKİ SANA Bİ ŞEY YAPARIM BİDAHA OYUNA GİRMEK İSTEMEZSİN ;) SEN İSTERSİN KARAR SİZİN VİDEO SS LERİNİZ DOLU BENDE 1. BU 2. OYUNDA MİLLETE ATAR YAPMA 58 K YI HATIRLASAN YETER TEKDE TM MI KOÇUM.

Selcuk Allah Askına Sen Kimsinla ? Olum Korkudan Ankaraya Gelemiyorsun Klavye Cocugu. Gelsin Her Türlü 1-1 Atalım. Sana Gelince. Sen Sahte SS Yapan oEddyo Nun Hackı Bir Köpeğisin. Olum Tüm Sw Biliyorlan Seni. KraLMihraLi KraLWeDaTT Ankaradayken Atarın Felan Yoktu :) Olum Sen Anca Sahte SS Yaparsın. Milleti Banlatırsın. Sen Kocaman Bi Korkaksın!

Hıı Şunuda Hatırlatalm Gideceğiniz Sıra Göt Korkusu Evden Cıkamadınız Hayırdır :D
Milletin Buzdolabı Yandı Diye Götünüz Yusf Yusf :D

SineqTR & o0FaTiH0o Bundan böyle forumda konuşurken daha dikkatli olursunuz.Burası size özel bi bölüm değil ve her ağzınıza gelen lafı söyleyemezsin.

(Tartışma ve argo içerikli tüm yorumlar silindi.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri