Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Tebrikler'de vs yerleri farklı başka biri yatırmış olabilir
Bi vs atın video çekin derim.
Son düzenleme:
|xßyReßeLAnGeLx|;10288616' Alıntı:Tebrikler'de vs yerleri farklı başka biri yatırmış olabilir
Teşekkür Ederim. Çağırıyorum Gelmiyorki. Sonra Konusuyorlar Böyle. Gelsin Atalım Herzaman Atarım Ben Onunla Ws.
birinci görüntüde hiç kimseyi göremedim![]()
Siz Kaç Senedir Bu Oyundasınız ? Adam Yatmış Bende Üstüne Tıklamış En Üste Bakarsan ZemahseR Yazıyor Oyunu öğren Önce :ka19:
Bu Thekral BAŞKALARINDAN ÇAR DİLENİR 1-1 WS ATMASINI BİLMEEN FORUMA FOTO KOYAN BİLİNMEYEN BİR ARTİZ 1-1 ATILAN WS 1 İ ÇÖL ISINLAYICI DİERİ ÇÖLÜN ÖBÜR TARAFI MADEM ÇAR LAZIM GEL BANA SÖYLE VERİRİM BOŞUNA MURATTAN DİLENME BANA SÖYLEMEN YETER HA BİDE O ZAMAHSER SENİ Bİ YERDE 1-1 DE ALIR HER TÜR BOSUNA BURAYA FOTO KOYMA TEPKİ ALIRSIN ZEKİİ
BİZİM ADIMIZIDA FATİH BÖYLE YERLERE KARISTIRMA ZEKİ SANA Bİ ŞEY YAPARIM BİDAHA OYUNA GİRMEK İSTEMEZSİN
SEN İSTERSİN KARAR SİZİN VİDEO SS LERİNİZ DOLU BENDE 1. BU 2. OYUNDA MİLLETE ATAR YAPMA 58 K YI HATIRLASAN YETER TEKDE TM MI KOÇUM.
BİZİM ADIMIZIDA FATİH BÖYLE YERLERE KARISTIRMA ZEKİ SANA Bİ ŞEY YAPARIM BİDAHA OYUNA GİRMEK İSTEMEZSİN
SEN İSTERSİN KARAR SİZİN VİDEO SS LERİNİZ DOLU BENDE 1. BU 2. OYUNDA MİLLETE ATAR YAPMA 58 K YI HATIRLASAN YETER TEKDE TM MI KOÇUM.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)