HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tabi tabi simdi bütün msn konusmalarını atım görelim bakalım neler oluyor putty sciprti pamukkalesoftla uzaktan yakından alakası yok filesde dahil filesi arastır scripti arastır gör bakalım pamukkale 44 seceneklimi kuruyor bilip bilmeden konusma ayrı yetten yönetim odasına rütbem yetmeye bilir o yönetim odasına senin gibi cocuklar giriyorsa bizde gireriz elbet ama bu forumda adalet varsa o zman görürüz neler olacagını
ServanBilisim seni r10 dan az çok biliyorum laf dalaşına girmemen en doğrusu olacak iki tarafada hayırlı olsun
haklısın kardesim coluk cocuk akıl bırakmadı her öten horoza cevap versek forum kümese dönerdi teşekkür ederim ayrıca
istedigini yap senin kafan basmıyor kafannn boş 16 yasinda cocugun neyi yetsin tabi
istedigini yap ister harran ister merran
ama unutma foruma uyelık bedeva
istedigini yap senin kafan basmıyor kafannn boş 16 yasinda cocugun neyi yetsin tabi
aynen aynen ama unutma ki senin gibiler için akılda bedava hadi sen devam et buradan akıl zengini seni
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)