HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
16 yasindaki cocuklar iş yapıor![]()
velet msin nesin gereksiz yorum atma gereksiz bir insansın zaten herşeyin bir hata gerekeni sikayet bölümünde sana detaylı olarak yaptık zaten devamıda gelecek merak etme sen senin yasın daha 15 16 ya bile varamadın daha hosting rankın hangi firmadan o belli degil
Sen atarken sorun yoktu demi konularıma istedigin yere git turkmmo.com uyelık bedeva demi.
istedigin kadar aç istedigin kadar banlat ki yapamazsın da
üyelik bedeva uzman uye olmak 2 aylık iş senin gibilerin işini bozmak 35 sn post
istedigin kadar aç istedigin kadar banlat ki yapamazsın da
üyelik bedeva uzman uye olmak 2 aylık iş senin gibilerin işini bozmak 35 sn post

haha server files için geçen gun sen deyilmiydin eger files yapıorsan gel bende çalıs bosver balkırı napacan diyen
içinizden kuyu kazan pamukkalesoft sunucu alıp fileslerini çalan ptuyy scripntlerini çalan siz deyilmiydiniz
ne ara unuttun balkıra saydıgın 15 yasinda cocuk dediklerını
ne ara unuttun gel bende çalıs sana server vereyim omur boyu dediklerını
yok bize bisey olmaz olursa anksoft olur onlar almıs deriz diyen siz deyilmiydiniz
komediler istedigini yap ben yonetim odasina gerekeni yazdım
senin goremedıgın oda rutben yetmez
içinizden kuyu kazan pamukkalesoft sunucu alıp fileslerini çalan ptuyy scripntlerini çalan siz deyilmiydiniz
ne ara unuttun balkıra saydıgın 15 yasinda cocuk dediklerını
ne ara unuttun gel bende çalıs sana server vereyim omur boyu dediklerını
yok bize bisey olmaz olursa anksoft olur onlar almıs deriz diyen siz deyilmiydiniz
komediler istedigini yap ben yonetim odasina gerekeni yazdım
senin goremedıgın oda rutben yetmez

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)