- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Mustafa
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: İstanbul
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google Amca
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Çoook.
Biraz da kendimden bahsedeyim:
1994 Tarihinde İstanbul'da doğdum. Yaklaşık 13-14 yaşlarımda MMORPG dünyasına atıldım. Yerine göre davranır, yerine göre cevap veririm. Tersime gidenin gözünün yaşına bakmam diyebilirim. Aşırı şakacıyımdır tabii fazla sulu olmadıkça. Bunun yanında son 1 haftadır; PHP - HTML - CSS - PHOTOSHOP işleriyle uğraşıyorum ve çabuk kavrayacağıma da inanıyorum. Forum olaylarında acemi sayılmam. Birçok forumda görev alıp anlaşmalı bir şekilde kendi isteğimle bıraktım diyebilirim.
Ardından Metin2 Private Server Kurulum & Bakım & Onarım işleriyle uğraşıyorum. Ayriyeten aşırı dost canlısı olmakla birlikte aşırı da asabiyimdir. Arkadaşlarımı seçerken çok dikkatli olurum ve dostlarım dışında hiç kimseye birşey yapmam. Emin olun benimle iyi anlaşana ben elimden gelen herşeyi yapabilirim. Sadece güvenmem yeterlidir. Tersime giden olursa da emin olun forumda en çok kendini rezil eden kişi olacaktır
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: İstanbul
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Google Amca

Forumu beğenip beğenmediğiniz: Çoook.
Biraz da kendimden bahsedeyim:
1994 Tarihinde İstanbul'da doğdum. Yaklaşık 13-14 yaşlarımda MMORPG dünyasına atıldım. Yerine göre davranır, yerine göre cevap veririm. Tersime gidenin gözünün yaşına bakmam diyebilirim. Aşırı şakacıyımdır tabii fazla sulu olmadıkça. Bunun yanında son 1 haftadır; PHP - HTML - CSS - PHOTOSHOP işleriyle uğraşıyorum ve çabuk kavrayacağıma da inanıyorum. Forum olaylarında acemi sayılmam. Birçok forumda görev alıp anlaşmalı bir şekilde kendi isteğimle bıraktım diyebilirim.
Ardından Metin2 Private Server Kurulum & Bakım & Onarım işleriyle uğraşıyorum. Ayriyeten aşırı dost canlısı olmakla birlikte aşırı da asabiyimdir. Arkadaşlarımı seçerken çok dikkatli olurum ve dostlarım dışında hiç kimseye birşey yapmam. Emin olun benimle iyi anlaşana ben elimden gelen herşeyi yapabilirim. Sadece güvenmem yeterlidir. Tersime giden olursa da emin olun forumda en çok kendini rezil eden kişi olacaktır

Umarım kendimi tanıtabilmişimdir. Umarım iyi dostlar, iyi arkadaşlar ve tartışmasız aylar, günler, yıllar geçiririz.
Okuduysanız ayriyetten teşekkür ederim.
Okuduysanız ayriyetten teşekkür ederim.
İyi Forumlar*
- Konular
- 3,046
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 12d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 1,025
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,942
- DevLira
- 0
Hoşgeldiniz Forumda Kalıcı Olmanız Dileğiyle İyi Forumlar.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)