- Konular
- 978
- Reaksiyon Skoru
- 1,915
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 290
- MmoLira
- -112
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Darkorbit Hile Üzerine Çalısıyorum Ve 1-2 Tane Birşey Buldum Oda Belli Bir Zaman Sonra Gidiyor...Tebrik Etmek İsterim Darkorbit Oyun Yönetimini Cok Güzel,Sağlam Kodlamalı Oyun Yapmıslar..Belki Siz Birşeyler Bulabilirsiniz Diye PROXY Degiştirebilen Flash Oyunlarda Etkili Bir Hile..
Charles.exe Ne İşe Yarar ?
Charles.exe'yi Yaklasık Olarak 6-7 Aydan Beri Kullanıyorum,Özellikle Okey Oyunlarında Cok İşe Yaradı,Bu Proğram Sayesinde Oyundaki KODLARI Degiştirebiliyorsunuz...Ve Yaptıgınız Yeni KODLAR İle Hile,Acık,BUG Bulabilirsiniz..
Charles.exe Nasıl Kullanabilirim ?
Program İngilizce Ama İngilizcede Bilinmesi Gereken Kelimeler Zaten
Program Sayesinde KISA Fiml Hazırlıyacagım Gün İçerisinde
Charles.exe Kullandıktan Sonra NET Gidiyor ?
Öncelikle Gitmesi Cok Nolmal.Kırmızı Buton Yani "Breakpoints" Acıkken Proğramı Kapatmayın..Aksi Takdirde 5-10 Dakika Boyunca Netiniz Gidebilir.Eğer Hemen Gelmesini İstiyorsanız Tekrar Proğramı Acın.Ve İnternetiz Gelecektir.
Charles.exe PROXY Hatası Alıyorum Sebebi Nedir ?
Proğramı Kullanırken Belliki Biryerde Hata Yapmıssınız Lütfen Yeniden Deneyin.Sayfayı F5'leyiniz Yani Yenileyiniz...Sorun Düzelecektir.
Charles.exe Nasıl İndirebilirim ?
İNDİRMEK :
Virüs Raporu İçin :
Charles.exe'yi Yaklasık Olarak 6-7 Aydan Beri Kullanıyorum,Özellikle Okey Oyunlarında Cok İşe Yaradı,Bu Proğram Sayesinde Oyundaki KODLARI Degiştirebiliyorsunuz...Ve Yaptıgınız Yeni KODLAR İle Hile,Acık,BUG Bulabilirsiniz..
Program İngilizce Ama İngilizcede Bilinmesi Gereken Kelimeler Zaten
Program Sayesinde KISA Fiml Hazırlıyacagım Gün İçerisinde
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle Gitmesi Cok Nolmal.Kırmızı Buton Yani "Breakpoints" Acıkken Proğramı Kapatmayın..Aksi Takdirde 5-10 Dakika Boyunca Netiniz Gidebilir.Eğer Hemen Gelmesini İstiyorsanız Tekrar Proğramı Acın.Ve İnternetiz Gelecektir.
Proğramı Kullanırken Belliki Biryerde Hata Yapmıssınız Lütfen Yeniden Deneyin.Sayfayı F5'leyiniz Yani Yenileyiniz...Sorun Düzelecektir.
İNDİRMEK :
Siteye Giriş Yaparak Bilgisayarına Uygun Programı İndirebilirsiniz.Virüs Raporu İçin :
Son düzenleme:
- Konular
- 106
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Teşekkürler saolun 

- Konular
- 978
- Reaksiyon Skoru
- 1,915
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 290
- MmoLira
- -112
- DevLira
- 0
R.ederim.
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunla Az mı Facebook Oyun Hilesi Yapıyordum 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...