- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
style war kardesım saoalsın guzel vıdeolar olmus elıne saglık ama ben denedım bı ara 1 m flaxı 5 m sattım ama sora 2 cı flaxı aynı fıyata satamıyom bu program yani demek ıstedıgım aynı rakamları kulanınca aynı sonucu vermıyor 2000000 bu kadar yapıyom ama flax aynı fıyatı verıyo katlamıyor şu programa bı acıklık getırın rıca edersem bende uzerınde urasıyom programın bı ıkı seyler orendım yardımların ıcın saolsın kardesım...
- Konular
- 978
- Reaksiyon Skoru
- 1,915
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 290
- MmoLira
- -112
- DevLira
- 0
style war kardesım saoalsın guzel vıdeolar olmus elıne saglık ama ben denedım bı ara 1 m flaxı 5 m sattım ama sora 2 cı flaxı aynı fıyata satamıyom bu program yani demek ıstedıgım aynı rakamları kulanınca aynı sonucu vermıyor 2000000 bu kadar yapıyom ama flax aynı fıyatı verıyo katlamıyor şu programa bı acıklık getırın rıca edersem bende uzerınde urasıyom programın bı ıkı seyler orendım yardımların ıcın saolsın kardesım...
Tamamen Sayfanın Yenilenmesiyle Alakalı Mesela Örnek Vermek İstersek...;
Dırıot'i Satarsın Ve SAT Dediginde Sayfa Yenilenir.Sen Programda Bunu Ayarlarsın 1 Sayfanın Yenilenmesi Süresinde Kaçdefa Satarsa O Kadar Credi Gelmekte.
- Konular
- 33
- Online süresi
- 2h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
texas holdem pokerde nasıl yaparım özelden anlatırmsn?? taktiğini anlatsan yaparım darkorbitte yapabiliyorum yani
- Konular
- 978
- Reaksiyon Skoru
- 1,915
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 290
- MmoLira
- -112
- DevLira
- 0
texas holdem pokerde nasıl yaparım özelden anlatırmsn?? taktiğini anlatsan yaparım darkorbitte yapabiliyorum yani
Oyun Hakkında Bilgim Yok Malasef..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...