Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Kim Kimin Yetkisini Neden Aldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biqLou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ha özür dilerim yetki yazdım uzmandım sadece.

p34rl hesabı benimdi şifresi çalındı.biqLou adlı hesabı açtım. Sonra oyunda tekrar karşılaştık karşılık oalrak geri vericem dedi ne dediyse yaptım verdi hesabı unthinkinqe direkt yazdım çift hesap görmesinler diye biqLou kapatmaları için bildirdim.Sonra ne yaptı etti gene hesabı aldı unthinkinqe tekrar mesaj attım yaptıklarını bir bir anlattım şimdi de girdiğimde p34rl hesabı banlandı Benimde uzmanlığım alındı. Tamam yaptınız bunları neden yaptınız bunuda belirtseniz burda çocuk değiliz. Kim ne yaptıysa söylesin. Durumunda gitmesinide biliriz kalmasınıda. Tabi siz erken üye oldunuz emeğin ne demek olduğunu bizden iyi bilirsiniz. Sadece 1 soru neden nedenini cevaplayın adam gibi çekelim gidelim.Tek bir ricam konuyu kilitleyin ama editlemeyin ne olduğu görülsün yeter!

Son düzenleme:
Her kullanıcı tek hesap açabilir. Fake hesap açıldığında işlem yapılır.. Uzman lığın bu yüzden iptal edilmiştir büyük ihtimal

Ha özür dilerim yetki yazdım uzmandım sadece.

p34rl hesabı benimdi şifresi çalındı bildirdim.Üyelik banlandı Benimde uzmanlığım alındı. Tamam yaptınız bunları neden yaptınız bunuda belirtseniz burda çocuk değiliz. Kim ne yaptıysa söylesin. Durumunda gitmesinide biliriz kalmasınıda. Tabi siz erken üye oldunuz emeğin ne demek olduğunu bizden iyi bilirsiniz. Sadece 1 soru neden nedenini cevaplayın adam gibi çekelim gidelim.Tek bir ricam konuyu kilitleyin ama editlemeyin ne olduğu görülsün yeter!

kardeşim demekki bir yerde yanliş yapmişsin veyatta senden sonra uzman olanlar senden cok çalişti sen çalişmadiysan alinmiş olabilir veyatta bir yanlisini görmüslerdir. unthinkinq co adminimize ö.m atarsan cevab alabilirsin veyatta peacemackers adminimize yazabilirsin anlayişli insanlardir cevap verirler .

pm atıp kusurunu ögrenirsin birdaha yapmazsin özen gösterirsin azimle çalışırsın rütbeni kaparsın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri