HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dolunay bilişim veya Fiber dizayn'ın arasında kal
.
.Kardeş ben bayrakteknoloji'den server aldım aman diyim serverde gm ler pm den kimseyle konuşamıyor.Yeni files çıkacak dediler çıkmadı bir ara piyasadan uçtular ne ticketlere cevap verirler nede ilgilenirler sadece para i.in çalışırlar.Ben kimsenin tarafını tutmuyorum Dolunay Bilişimde güzel sağlam firma bilinen firma TTNet Bilişimde öyle fakat Tr yada Zor filesleri yok filesleri Wslik files eğer bk'lı emek server açacaksan KESİNLİKLE FiberDizayn'ı öneririm çünkü yeni çıkan fileslerini denedim harika mükemmel demekten başka birşey diyemem tavsiye ederim.Ben 1-2 hafta sonra alacağım.Çok ilgililer ABARTISIZ 7/24 Saat Msn'de 1 kişi var en az.Herkeze iyi forumlar..
bence ya dolunay bilişim yada ttnet bilişimi tercih edin eğer denemek içinse greathostum u ucuz fiyata tercih edebilirsiniz.
bence ya dolunay bilişim yada ttnet bilişimi tercih edin eğer denemek içinse greathostum u ucuz fiyata tercih edebilirsiniz.
Uzun süreli düşünüyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)