Öncelikle Es'Selamu Aleyküm ...
Ve Daha Sonra Moderatörlerden İsteğim Cevabımı Almadan Konumun Kilitlenmemesi
Arkadaşlar Darkorbitin Beta Serveri Varmı Onun Hakkında Bilgi Almak İstiyorum Her zaman Açık Olan Online Bir Beta Server Kolay Kasılacak Ws..
Saçma Gibi Gelebilir Fakat Varsa Biri Yardımcı Olursa Çok Teşekkür Ederim Ve Repe Boğabilirim Sorumun Cevabı Alındıktan Sonra Konu Kilitlenebilir ..
Teşekkürler
Ve Daha Sonra Moderatörlerden İsteğim Cevabımı Almadan Konumun Kilitlenmemesi
Arkadaşlar Darkorbitin Beta Serveri Varmı Onun Hakkında Bilgi Almak İstiyorum Her zaman Açık Olan Online Bir Beta Server Kolay Kasılacak Ws..
Saçma Gibi Gelebilir Fakat Varsa Biri Yardımcı Olursa Çok Teşekkür Ederim Ve Repe Boğabilirim Sorumun Cevabı Alındıktan Sonra Konu Kilitlenebilir ..
Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ve Aleyküm Selam Darkorbit Remix - X-Galactica diye bir private server açılmak üzere istersen konuyu takip etmen gereken yerin linkini atabilirim..Birde orbit legacy var pcye indirip kuruyorsun benim bildigim bu kadar
umarım bir yararım dokunmuştur..
umarım bir yararım dokunmuştur..
Son düzenleme:
Ve Aleyküm Selam Darkorbit Remix - X-Galactica diye bir private server açılmak üzere istersen konuyu takip etmen gereken yerin linkini atabilirim..Birde orbit legacy var pcye indirip kuruyorsun benim bildigim bu kadarumarım bir yararım dokunmuştur..
Linkleri bende bekliyorum :m26:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)