HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ah bide msn'de öle olsa vermıyorsuncuu felan ..
ama hakan diyosun hakan da benim arkadaşın 40 50 tl sini çaldı.Hakandan aldığından belki vermiyordur
Ah bide msn'de öle olsa vermıyorsuncuu felan ..
Hakandan alınan beni ilgilendirmiyor . Benim Firmamdan Yasamsoft'dan aldıysan gel vereyim .
Hakan kalay ile Süleyman'ı karıştırmayın.
Süleyman gayet iyi bir çocuk. Fakat bir kaç yanlış tercih ve arkadaş seçimine kurban gitti. Eminim ki bu saatten sonra çok iyi işler çıkarıp , bir çoğunuzu utandıracaktır.
Kul hakkında önem vermen iyi bir şey , helal olsun sana. Şimdi kalkıp kimse 40-50 liranın derdine düşmesin , şu çocuğa biraz yardımcı olsun.
Süleyman gayet iyi bir çocuk. Fakat bir kaç yanlış tercih ve arkadaş seçimine kurban gitti. Eminim ki bu saatten sonra çok iyi işler çıkarıp , bir çoğunuzu utandıracaktır.
Kul hakkında önem vermen iyi bir şey , helal olsun sana. Şimdi kalkıp kimse 40-50 liranın derdine düşmesin , şu çocuğa biraz yardımcı olsun.
bende bu firmadaydım süleyman abi ve ben varken düz satıyorduk kimseden şikayet yoktu ben çıktım süleyman abi hakan diye birisiyle çalısınca bir sürü şikayet geldi dolandırıcılık vb. gibi ama ben süleyman abiye güveniyorum
biliyodumda saten onun yapmıyacagını..
biliyodumda saten onun yapmıyacagını..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)