Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
kardeş bende de az uri kasıyo katlayıcı yok bende yaklaşık 4 saat dir açık ve 8 bin uri kastı bu bot akıllı bir bot degil yavaş i bot da kutuları toplarken arkasında kalan alamadıgı bir kutu oldugunda dönüp alıyor
ama bu botda arkasında bi kutu kaldıgında dönmüyor çünkü bot kutuların kordinasyonunu sadece kutuyu gördügünde yazıyor ve göremedigi için kordinasyonu da giremiyor ve arkasında kalan kutuyu alamıyor
ama bu botda arkasında bi kutu kaldıgında dönmüyor çünkü bot kutuların kordinasyonunu sadece kutuyu gördügünde yazıyor ve göremedigi için kordinasyonu da giremiyor ve arkasında kalan kutuyu alamıyor
Bu arada ben botu benİm belİrledİgİm süre kadar çaliŞiyor bİlİyordum yanliŞlikla sinirsiz yapmiŞim her 1000 kutuda süre yenİlenİyor ve ne kadar açik kalirsa kalsin duraklamiyo bot 

Botun en verİmlİ halİ 8 saat dİr açik katlayici fln yok ve 14bİn urİ kasti boŞ durmasindan İyİdİr 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)