emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Bot bitmedi isteyen girsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakk35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben KBot kullanıyom arkadaşlar hemde sadece 9 saat te bi yeni bi kbot üyeliğiyle

şöyle şimdi ilk botu indirin şurdan:
sonra burdan üyelik alın:
şimdi indirdiğinizde sizden kbot control center a girmenizi istiycek normalde parayla puan alıp lisans alıyoz ordan ama her hesaba 15 puan gelior buda 9 saat yapıor rahatlıkla 9 saat te bi yeni id açabilirsiniz şimdi üyeliği alın sonra kbot un klasörünü açın KBotcc yi açın JID ye sallamasyonla açtığınız @jabber.orgla biten mail i girin yana da şifreyi ama jabber daki nin sonra save deyin bekleyin yukarda sizin id filan yazıyo sonra görcek sizin şeyi işte onu hide deyin sonra açın 9 saat kasın REP İMİ İSTERİM ARKADAŞLAR

SON DAKKA EDİTİ BEYLER BU BOT KENDİNİ EKLE KALDIR DA GÖSTERMEDİĞİNDEN REG LERİ İÇERDE KALIYO ŞİMDİ ŞÖYLE Çalıştır/Regedit/Hkey_Current User/Software/ burdan kbot u bulup siliyoz yoksa eski id çıkıyor bunu yapınca kesin çalışıyor iyi botlar REP İSTERİM HA REP:m08: :m08: :m08: BİRİSİ DENESİNDEN CEVAP YAZSIN MERAKDAN PATLICAM BENDE OLDU SİZDE DE OLCAKMI DİYE BU YOLLA 6 AYLIK KERKAVA DA ALABİLİYORUZ

Son düzenleme:
baya dır girmedim bi hem uplayım hem için rahat olsun bizim sınıfta bi salak parayla aldıydı bende ondan öğrendim he bu arada link orjinal botun crackdeki fake id nin fake deilde geçici olanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri