SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

S4 League Bug :) Pen bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dursun5345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

57 level çarım ban yedi inanmayın bende diğer siteden baktım ticket attım hile kullandınız çarınız açılmıcak dediler. :mad::ka24:

1. inanmayın deme calısıyo 2. senin saflıgın 57lv carda yapılırmı ? adamlar seni saten elitede takip ediyolar 1 günde 2m pen yaparsan tabi banlanırsın bu arada su ana kadar 5bin kisi yaptı %1 ban yedi :) benim carım bile 10m kastım ful 11 özellikli ban yemedi

merhaba, size lütfen İngilizce açıklamama nasıl mümkünse yaz kapsül almak için lütfen bana söyleyebilir.
Hello, Koyomi12;

You can speak english in our mmo forum. You doesn't need speak Turkish or using google translate. When you using google translate or another translate programs, we can't understand you. But You're using your language, we can undurstand you easily. Please tell your problem using your language or English.

Thanks...

Edit:\\ I think you mean "Hello, please tell me, How I get the summer capsule"

You must buy capsules. When you buy 500 I's capsules or more, the game gives you Summer Set Capsule.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri