- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Server : Mars
Karakter : Ninja
Karakter Nick : ISheyThaNI,MortaLDaNs,JustWhach,IEmiRI,I0wLI,AlcoLiK,HiDR0JeN,WarrioRVebA,IAsiLNinjaI.
Seviye : 130,100,101,99,92,98,99,97,97
sıralamaya göre :l03:
Bayrak: Jinho
Uzun Süren MmoMt2 Hayatıma son vermiş bulunuyorum arkadaslar Üzerimde Emegi gecen Herkeze Tşklerimi Sunuyorum Herkeze Oyun ve Real Hayatında Basarılar Diliyorum Acıkcası Metin2'i komple Silip Atıyorum diyelım hayatımdan Herkeze Başarılar. :l04::l04:
Not : SheyThaN karakterımı Cok sevdıgım Real'den arkadasıma Devir Edıcegım Dıer Karakterlerımıde Aynı sekılde
Karakter : Ninja
Karakter Nick : ISheyThaNI,MortaLDaNs,JustWhach,IEmiRI,I0wLI,AlcoLiK,HiDR0JeN,WarrioRVebA,IAsiLNinjaI.
Seviye : 130,100,101,99,92,98,99,97,97
sıralamaya göre :l03:Bayrak: Jinho
Uzun Süren MmoMt2 Hayatıma son vermiş bulunuyorum arkadaslar Üzerimde Emegi gecen Herkeze Tşklerimi Sunuyorum Herkeze Oyun ve Real Hayatında Basarılar Diliyorum Acıkcası Metin2'i komple Silip Atıyorum diyelım hayatımdan Herkeze Başarılar. :l04::l04:
Not : SheyThaN karakterımı Cok sevdıgım Real'den arkadasıma Devir Edıcegım Dıer Karakterlerımıde Aynı sekılde

Son düzenleme:
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Senin açından yolun sonu yakındı zaten askerlik v.b olaylar yüzünden.Ama itemlerin çarların bizde emanet duruyo döndüğünde oyuna başlamak istersen bir aramaya veya pm atmak yeterli olucaktır.Zaten pazar günü görüşücez.Allah emanet ol,askerliği bir an önce bitirip dönmen dileğimle.
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Allah emanet ol hayatında başarılar.
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Senin açından yolun sonu yakındı zaten askerlik v.b olaylar yüzünden.Ama itemlerin çarların bizde emanet duruyo döndüğünde oyuna başlamak istersen bir aramaya veya pm atmak yeterli olucaktır.Zaten pazar günü görüşücez.Allah emanet ol,askerliği bir an önce bitirip dönmen dileğimle.
eyw Soner bılırsın en ıyı senı kardes bıldım snde blrsn ıtemlerımın bı cogunu ve seytanı'da sana emanet etmeyı dusunuyorm zaten hafta sonu göruscz :l03::m08:
Allah emanet ol hayatında başarılar.
Tşkler Emre Sanada Oyunda ve real hayatında basarılar :l03: