berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuna Veda.! ISheyThaNI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ISheyThaNI

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
87
Reaksiyon Skoru
55
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Server : Mars
Karakter : Ninja
Karakter Nick : ISheyThaNI,MortaLDaNs,JustWhach,IEmiRI,I0wLI,AlcoLiK,HiDR0JeN,WarrioRVebA,IAsiLNinjaI.
Seviye : 130,100,101,99,92,98,99,97,97 :) sıralamaya göre :l03:
Bayrak: Jinho

Uzun Süren MmoMt2 Hayatıma son vermiş bulunuyorum arkadaslar Üzerimde Emegi gecen Herkeze Tşklerimi Sunuyorum Herkeze Oyun ve Real Hayatında Basarılar Diliyorum Acıkcası Metin2'i komple Silip Atıyorum diyelım hayatımdan Herkeze Başarılar. :l04::l04:

Not : SheyThaN karakterımı Cok sevdıgım Real'den arkadasıma Devir Edıcegım Dıer Karakterlerımıde Aynı sekılde :)

Son düzenleme:
Senin açından yolun sonu yakındı zaten askerlik v.b olaylar yüzünden.Ama itemlerin çarların bizde emanet duruyo döndüğünde oyuna başlamak istersen bir aramaya veya pm atmak yeterli olucaktır.Zaten pazar günü görüşücez.Allah emanet ol,askerliği bir an önce bitirip dönmen dileğimle.

Allah emanet ol hayatında başarılar.

Senin açından yolun sonu yakındı zaten askerlik v.b olaylar yüzünden.Ama itemlerin çarların bizde emanet duruyo döndüğünde oyuna başlamak istersen bir aramaya veya pm atmak yeterli olucaktır.Zaten pazar günü görüşücez.Allah emanet ol,askerliği bir an önce bitirip dönmen dileğimle.

eyw Soner bılırsın en ıyı senı kardes bıldım snde blrsn ıtemlerımın bı cogunu ve seytanı'da sana emanet etmeyı dusunuyorm zaten hafta sonu göruscz :l03::m08:

Allah emanet ol hayatında başarılar.

Tşkler Emre Sanada Oyunda ve real hayatında basarılar :l03:

Hayatında Başarılar Dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri