farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

İşte Raelkings SereF Hamza Küfür :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeRBeRuSs26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sözüm sana degil o murata sölede biraz büyüsün artık fazla kaptırıyor kendini oyuna tm abine söle ayagını denk alsında bıraksın yan carlardan küfür etmeleri sende bırak seref adamsanız adam olunda kendi carınızdan edin kocum benim yan car acıp küfür etmek olmuyor adam olun adam murat abinde yakamozda adam olsun
ula sen az adam ol hala laf cambazlığı yapıyor bana lan geçen vedat sen ben konuşurkn yok öyle böyle diye konuşuyordun şmdide tekrarmı laf atıyon bana sen

Hey yavrum hey bak kocum sana o gün dedim sana kac defa söledim hadi konusalım yok seref o bozma kızın yanına kactı demekki adam degilsiniz ki dogrulardan kacıyonuz hadi kocum adam olunda dürüst olunda kendinize bakın tm samet bi korkak murat bi korkak ancak yan cardan küfür liseli ergen sürüsü işte

Hey yavrum hey bak kocum sana o gün dedim sana kac defa söledim hadi konusalım yok seref o bozma kızın yanına kactı demekki adam degilsiniz ki dogrulardan kacıyonuz hadi kocum adam olunda dürüst olunda kendinize bakın tm samet bi korkak murat bi korkak ancak yan cardan küfür liseli ergen sürüsü işte

ibo ben bunlara artık gülüyom inanki bunlarla artık dalga egcıyom la cunku harbi bir seylerı yok ki anca yalan dolan iftira seneryo mileti karalama bunların neyini kaydeye alacanki anca gülecen bunlara murti olm sana gine diyom bak bu bir oyun oyun kendini bu kadar kaptırma lan olm o sura trasiyla nasıl geziyon la realde merak etım seni goren çocuklar aaa sura abimı diyorlar yoksa :m08::m08::m08:

HEHEHE LA OGLUM KAPTIRSIN KENDİNİ O ANCAK ONDAN ADAM OLMAZ BÜYÜMEMİS BİR COCUK DAHA O NAPSIN YAKINDA SURA KIYAFETLRİ DİKTİRİR B TURKO GİYER REALDE hehe :D NAPSIN ARKADAŞ COCUK GİBİ BÜYÜYEMEMİS DAHA HEHE BÜYÜYN OGLUM ARTIK BİRAZ ANAYA BACIYA KÜFÜR ETMEKLE YÜRÜMEZ BU İŞLER ADAM OLUN ADAM

ibo ben bunlara artık gülüyom inanki bunlarla artık dalga egcıyom la cunku harbi bir seylerı yok ki anca yalan dolan iftira seneryo mileti karalama bunların neyini kaydeye alacanki anca gülecen bunlara murti olm sana gine diyom bak bu bir oyun oyun kendini bu kadar kaptırma lan olm o sura trasiyla nasıl geziyon la realde merak etım seni goren çocuklar aaa sura abimı diyorlar yoksa :m08::m08::m08:
lan neco yalan dolan iftira diyorsunya tam kendini anlatıyon ne güzelce ulan velet sendenmi öğrencez doğruyu yanlışı bizmkiler doğru ama senn hangisi doğru allah aşkına söylermisn ? :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri