Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
benim çarlarım belirlidir bu çarda benim değil kendi çarlarnızla küfr edip birde benm adımı vermeyin artık
her şereFim diyene inanıcak olsaydi insanlar işimiz var insanlarin adına çar acip küFür etmek sonrada o küFürü bi baska insan yapti etti diye göstermekde birsey yok buna kim inanır benim çarlarim belirlidir . küFür eden ben deilim onun için içim rahat siz istediginiz kadar karalamaya calisin küFür etti diye göstermeye calisin
Sacmaliktan ibaret konu acmayin CaptinqJeaK
şerefin zirhini çalan adam zaten burdada küfürleri net şekilde var.. banlandi milletin ismini kullanarak soymaya çalisiyorlar insanlari. olan insan benim demez zaten ? o kadar yürekli göremiyorum ben bayrakvatanda ? yalan demis o bile anlamiş şeref olmadigini siz konuyu nereye cekmeye calisiyorsunuz !
her şerefim diyene inanacakmısınız gerçi hanginz benle uğraşmıyorki adımı çıkarmak için boş boş kendi hazırladığınz planlarlar insanalrı kandırmaya çalışıyorsunuz en iyi yaptığınız şey bu zaten sizn
la sen kımsınde senle ugrascaz ahım şahım bişeyin olsa kıskanılır tamam dicem sen neyin peşindesin
ya ne sandın murti bunlara yan carla küfür etırıır kendide miletin ölmuslerıne bile küfür edecek kadar tarbiyeli sonrada miletin ustune atarlar bunların her zamanki hallerı![]()
:m08::m08::m08:Çok ayıp ölmüşlere küfür etmek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)