R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Galatasaray-Beşiktaş 2-0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

galatasaray.png

Gurur duyarak taşıdığım 4 rankdan birisi.
Tebrikler.

Not: Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Yenilmek de var yenmek de. Önemli olan galibiyette değil, mağlubiyette takımının yanında olmaktır ;)

İyi forumlar.

:ka19::ka19:

Galatasaray o Pozisyonu Gol Olarak Değerlendirmeseydi Maçın Düzeni Saten Değişmicekti.
Tebrikler Galatasaraylılar.
Bu Sözümü Beşiktaşlıların İnadına Yazdım Bir Fenerli Olarak.Maç Öncesinde Beşiktaşın Kazanmasını İstedik Çünkü Fener İçin Çok Önemli Bir Maçtı.
Fakat Beşiktaş Maçtan Yenilgi İle Çıkınca Bazı Taraftarları FB Gsye Yaklaşmasın Diye Maçı Sattı Dedi. Bunun Üzerine İnadına GALATASARAY!

Ben degiştirmicem tabiki ama sanki 90 dakika ter döküp tek kale oynayıp maçı alnınızın akıyla almış gibi lanse etmeyin . Tüm Türkiye , macı izleyen herkes bunları gördü zaten :) Maçın nasıl kazanılıp , nasıl masa başında alındıgını ...

Mesajları silmeniz sadece gerçekleri hazmadememenizi gösterir . İyi forumlar​

ÜZgünüm ama futbolu ve sahadaki maçı hangi gözle izledin fb li gözü ile mi taraftar gözü ile mi ?

selcuk ve eboue yı gereksız sarı kart verıp oyundan dusuren huseyın gocek degılmdır ?

q7 - ernst ve velini mac ıcınde yaptıkları toplamı 3nunde kırmızı kart gormesı gerekmemekdemıdır.

tarftarın yaptıgı onca tahrık ve olaylardan snra stadda anons yapılmaması huseyın gocek ın sucu degılmıdıır?

1. gol ofsaty dıyen rıdvan dılmen kraktersızının soylemlerının stada kadar gelıp huseyın gocek ın suclanması taraftarın kudurması gs nın mı sucudur.

objektıf ol blıp bılmeden gs kırlı ıslerle mac kazanıyor dıyemez kımse

peacemackers〤;9988363' Alıntı:
ÜZgünüm ama futbolu ve sahadaki maçı hangi gözle izledin fb li gözü ile mi taraftar gözü ile mi ?

selcuk ve eboue yı gereksız sarı kart verıp oyundan dusuren huseyın gocek degılmdır ?

q7 - ernst ve velini mac ıcınde yaptıkları toplamı 3nunde kırmızı kart gormesı gerekmemekdemıdır.

tarftarın yaptıgı onca tahrık ve olaylardan snra stadda anons yapılmaması huseyın gocek ın sucu degılmıdıır?

1. gol ofsaty dıyen rıdvan dılmen kraktersızının soylemlerının stada kadar gelıp huseyın gocek ın suclanması taraftarın kudurması gs nın mı sucudur.

Kesinlikle bilal abi.

Daha maçın tamamını dikatle izlemeyip fb gözüyle bu maça arkadaşlar laf atmalarını anlamıyorum.olup bitmiş bir şey.Üstüne ne sölenebilirki ?

Bu arada beşiktaşlı arkadaşlara bu fotoğrafı göstermek istiyorum

399018_256207644476013_180335248729920_512053_835797641_n.jpg

Son düzenleme:
peacemackers〤;9988363' Alıntı:

Keşke Tarafsız Göz İle Seyretseydiniz !

1)1.Gol %100 Ofsayttır.Yayıncı Kuruluş'da Belirtti 34 Cm Ofsayt Var.
2)Eboue , Engin , Melo Ve Sahadaki 12.Gs'li Hüseyin Gökçek Taraftarı Tahrik Etti.
3)Hakemin Faullerimizi Ve Kornerlerimizi Vermediğini Gördük.
4)Penaltımız Verilmedi.
5)Quaresma'yı Ernst'i Ve Diğerlerini Tahrik Eden Hakem Ve Gs'li Oyunculardır.
6)Ofsayt'tan Gol Yiyene Kadar Maç Ortada Geçiyordu.
7)Ayrıca Hakem Daha Ağır Küfürleri Hakediyordu.
8)Ofsayt'tan Gol Atıp Köpek Sevinci Yapanda melodur.
9) crazyalkan'ın Konuya Attığı Fotoğrafların Üstünde Oynanmıştır.Lig Tv'nin Resmi Sitesinden Gerçek Ofsayt Fotoğraflarına Bakabilirsiniz.
10)Şikenin Kanıtı Aranıyorsa Bu Maça Bakılmalı.Aziz Yıldırımın Neler Düşündüğünü Neden Galatasaray'ı Suçladığını Şimdi Çok İyi Anlıyordum.( Ayrıca AnkaraGücü Maçını Unutmadık )

Diyeceğim Şu Şikeciler Dışarıda.

( Biliyorum , Büyük İhtimal Bu Yazım Silinicek Veya Doğruyu Söylediğim İçin Banlanacağım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri