Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Maçı sen mi değiştirceksin konu tartışmak için açılmadı Galatasaraylılar olarak kutluyoruz. Tartışma çıkartırsanız mesajlarınızı silerim.
Ben degiştirmicem tabiki ama sanki 90 dakika ter döküp tek kale oynayıp maçı alnınızın akıyla almış gibi lanse etmeyin . Tüm Türkiye , macı izleyen herkes bunları gördü zaten
Maçın nasıl kazanılıp , nasıl masa başında alındıgını ...
Mesajları silmeniz sadece gerçekleri hazmadememenizi gösterir . İyi forumlar
Maçın nasıl kazanılıp , nasıl masa başında alındıgını ...Mesajları silmeniz sadece gerçekleri hazmadememenizi gösterir . İyi forumlar
Kendine ayrı bir konu açarsın tartışmanı orda yaparsın,ben kendi konumda tartışma olmasını istemiyorum.Ben degiştirmicem tabiki ama sanki 90 dakika ter döküp tek kale oynayıp maçı alnınızın akıyla almış gibi lanse etmeyin . Tüm Türkiye , macı izleyen herkes bunları gördü zatenMaçın nasıl kazanılıp , nasıl masa başında alındıgını ...
Mesajları silmeniz sadece gerçekleri hazmadememenizi gösterir . İyi forumlar
Değiştiremiceksen burdada tartışma çıkarmanın anlamı yok olan olmuş biten bitmiş. Nereye itiraz ediyorsan et.
Beşiktaş taraftarı gösterdi kendini yine.
ama Galatasarayın futboluna diğecek söz yok.
ama Galatasarayın futboluna diğecek söz yok.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Keşke Şikesiz Bir Maç Olsaydı , Galatasaray'ı Tebrik Etmek İsterdim Ama Hakkınızla Kazandığınız Bir Maç Değildi.Ofsayt'tan Gol Atıpda Sevinen Bir Taraftar Grubusunuz.Boşuna Aziz Yıldırım İçeride Şikeciler Dışarıda !
Masa Başında Maç Nasıl Kazanılır Gösterdiniz !
Masa Başında Maç Nasıl Kazanılır Gösterdiniz !
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)