[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Galatasaray-Beşiktaş 2-0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Maçı sen mi değiştirceksin konu tartışmak için açılmadı Galatasaraylılar olarak kutluyoruz. Tartışma çıkartırsanız mesajlarınızı silerim.

Ben degiştirmicem tabiki ama sanki 90 dakika ter döküp tek kale oynayıp maçı alnınızın akıyla almış gibi lanse etmeyin . Tüm Türkiye , macı izleyen herkes bunları gördü zaten :) Maçın nasıl kazanılıp , nasıl masa başında alındıgını ...

Mesajları silmeniz sadece gerçekleri hazmadememenizi gösterir . İyi forumlar​

Ben degiştirmicem tabiki ama sanki 90 dakika ter döküp tek kale oynayıp maçı alnınızın akıyla almış gibi lanse etmeyin . Tüm Türkiye , macı izleyen herkes bunları gördü zaten :) Maçın nasıl kazanılıp , nasıl masa başında alındıgını ...

Mesajları silmeniz sadece gerçekleri hazmadememenizi gösterir . İyi forumlar​
Kendine ayrı bir konu açarsın tartışmanı orda yaparsın,ben kendi konumda tartışma olmasını istemiyorum.

Değiştiremiceksen burdada tartışma çıkarmanın anlamı yok olan olmuş biten bitmiş. Nereye itiraz ediyorsan et.

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Keşke Şikesiz Bir Maç Olsaydı , Galatasaray'ı Tebrik Etmek İsterdim Ama Hakkınızla Kazandığınız Bir Maç Değildi.Ofsayt'tan Gol Atıpda Sevinen Bir Taraftar Grubusunuz.Boşuna Aziz Yıldırım İçeride Şikeciler Dışarıda !
Masa Başında Maç Nasıl Kazanılır Gösterdiniz !

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri