Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siteyi nasıl kuracağız kurduk diyelim packı nasıl yükliyeceğiz ve o siteye kayıt olduğunda otomatik servere nasıl kayıt oluncak??
Birde bilişime her ay para mı yatırcaz?Nasıl olcak o işlem?
Benim bilidiğim 4 program var adları şunlar Navicat.
Putty
Filezilla
AtakServer Şimdi 2 tane daha program ismi duydum bunlar ne işe yarıyor gereklimi? Portmap
APPSERV
siteyi nasıl kuracağız kurduk diyelim packı nasıl yükliyeceğiz ve o siteye kayıt olduğunda otomatik servere nasıl kayıt oluncak??
birde bilişime her ay para mı yatırcaz?nasıl olcak o işlem?
benim bilidiğim 4 program var adları şunlar navicat.
Putty
filezilla
atakserver şimdi 2 tane daha program ismi duydum bunlar ne işe yarıyor gereklimi? portmap
appserv
eğer vps server alırsan bilişime her ay para ödemelisin
programlardanda duyduğun program isimleri sadece ''hamachi'' serverlarda yani senin kendi pcn ile kurduğun serverlarda işine yarar .
Bilişim sana kendi sitesini eğer .tk bedava ise verir bedava değilse subdomain yani bilişimin uzantisi olarak sw adinla beraber verir yani www.kralmetin2.bilişimadi.com ' gibi )
servera kayıt olma otomatik onlar ayarlıdır site panelinde ıp ve navicat gibi bazi bilgilerini doldurursun üye olduğunda otomatik olarak navicata eklenir !