Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İmzamdaki Gibi Ama Biraz Farklı Olabilir 70K Yerine 125K Yazıcak Font Renk vs Size Kalmış :)

2695x.png

Ne Yazılacağı:Webs999
Yazı Rengi:Mavi
Arkaplan Rengi/Resmi:Resimde Webs999 yazsın resmin boyutu : 209x85 arka plan olmycak .png kaymasın yazı. Yanınada ufak ona uygun bir karakter gibi birşey koyarsanız ne biliyim ufak canavar olur ufak insan olur logo için lazımdıda.

not : burayı bazen bulamıyorum özel mesaj atarsanız iyi olur.

2695y.png

Ne Yazılacağı:Webs999
Yazı Rengi:Mavi
Arkaplan Rengi/Resmi:Resimde Webs999 yazsın resmin boyutu : 209x85 arka plan olmycak .png kaymasın yazı. Yanınada ufak ona uygun bir karakter gibi birşey koyarsanız ne biliyim ufak canavar olur ufak insan olur logo için lazımdıda.

not : burayı bazen bulamıyorum özel mesaj atarsanız iyi olur.

Buyrun :

269p4.png

güzel fakat daha bi oyun karakterlerinin dışına çıkması lazım başka karakterlerden bahsetmiştim istediğim şeye pek uymamış yenisini yapablrseniz sevnrm

Son düzenleme:
Ne istersin: İmza
Resmin boyutu: 800*195
Ne yazılacağı : hodrimeydan yazızı olmıyacak wachter yazısının yerine TeKFarK yazılacak Warior yerinede shaman yazılacak yazı stili aynısı gibi olursa sevinirim olmassada fark etmes
Yazilarda istediğiniz renkler:resimdeki ile aynı oslun

Resim:

Ne istersin: Logo
Resmin boyutu:Farketmez
Ne yazılacağı : DermanMt2 Altınada Metin2'nin Yeni Adı
Yazilarda istediğiniz renkler: Metin2 Klasik Yazı Rengi
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Metin2 İle İlgili Bir Çalışma Olsun Tanıtım Konularına Başlık Olarak Ekleyeceğim
Resim Türü:Farketmez gif'de jpg'de Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri