HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İmzamdaki Gibi Ama Biraz Farklı Olabilir 70K Yerine 125K Yazıcak Font Renk vs Size Kalmış![]()
Ne Yazılacağı:Webs999
Yazı Rengi:Mavi
Arkaplan Rengi/Resmi:Resimde Webs999 yazsın resmin boyutu : 209x85 arka plan olmycak .png kaymasın yazı. Yanınada ufak ona uygun bir karakter gibi birşey koyarsanız ne biliyim ufak canavar olur ufak insan olur logo için lazımdıda.
not : burayı bazen bulamıyorum özel mesaj atarsanız iyi olur.
Ne Yazılacağı:Webs999
Yazı Rengi:Mavi
Arkaplan Rengi/Resmi:Resimde Webs999 yazsın resmin boyutu : 209x85 arka plan olmycak .png kaymasın yazı. Yanınada ufak ona uygun bir karakter gibi birşey koyarsanız ne biliyim ufak canavar olur ufak insan olur logo için lazımdıda.
not : burayı bazen bulamıyorum özel mesaj atarsanız iyi olur.
Buyrun :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
güzel fakat daha bi oyun karakterlerinin dışına çıkması lazım başka karakterlerden bahsetmiştim istediğim şeye pek uymamış yenisini yapablrseniz sevnrm
Son düzenleme:
Ne istersin: İmza
Resmin boyutu: 800*195
Ne yazılacağı : hodrimeydan yazızı olmıyacak wachter yazısının yerine TeKFarK yazılacak Warior yerinede shaman yazılacak yazı stili aynısı gibi olursa sevinirim olmassada fark etmes
Yazilarda istediğiniz renkler:resimdeki ile aynı oslun
Resim:
Resmin boyutu: 800*195
Ne yazılacağı : hodrimeydan yazızı olmıyacak wachter yazısının yerine TeKFarK yazılacak Warior yerinede shaman yazılacak yazı stili aynısı gibi olursa sevinirim olmassada fark etmes
Yazilarda istediğiniz renkler:resimdeki ile aynı oslun
Resim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ne istersin: Logo
Resmin boyutu:Farketmez
Ne yazılacağı : DermanMt2 Altınada Metin2'nin Yeni Adı
Yazilarda istediğiniz renkler: Metin2 Klasik Yazı Rengi
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Metin2 İle İlgili Bir Çalışma Olsun Tanıtım Konularına Başlık Olarak Ekleyeceğim
Resim Türü:Farketmez gif'de jpg'de Olur
Resmin boyutu:Farketmez
Ne yazılacağı : DermanMt2 Altınada Metin2'nin Yeni Adı
Yazilarda istediğiniz renkler: Metin2 Klasik Yazı Rengi
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Metin2 İle İlgili Bir Çalışma Olsun Tanıtım Konularına Başlık Olarak Ekleyeceğim
Resim Türü:Farketmez gif'de jpg'de Olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)