HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana Güzel Bi imza yaparmısın Zevkine güveniyorum
Ne istersin: İmza
Resmin boyutu: 800*195
Ne yazılacağı : hodrimeydan yazızı olmıyacak wachter yazısının yerine TeKFarK yazılacak Warior yerinede shaman yazılacak yazı stili aynısı gibi olursa sevinirim olmassada fark etmes
Yazilarda istediğiniz renkler:resimdeki ile aynı oslun
Resim:
Ne yazılacağı : hodrimeydan yazızı olmıyacak wachter yazısının yerine TeKFarK yazılacak Warior yerinede shaman yazılacak yazı stili aynısı gibi olursa sevinirim olmassada fark etmes
Resim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bana Güzel Bi imza yaparmısın Zevkine güveniyorum
Şablonu Doldurursan Sevinirim.
Ne istersin: İmza
Resim:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sakin Ol Kardesim.İstedigin şey kolay degil.!
İmzamdaki Gibi Ama Biraz Farklı Olabilir 70K Yerine 125K Yazıcak Font Renk vs Size Kalmış 

Ne Yazılacağı:Webs999
Yazı Rengi:Mavi
Arkaplan Rengi/Resmi:Resimde Webs999 yazsın resmin boyutu : 209x85 arka plan olmycak .png kaymasın yazı. Yanınada ufak ona uygun bir karakter gibi birşey koyarsanız ne biliyim ufak canavar olur ufak insan olur logo için lazımdıda.
not : burayı bazen bulamıyorum özel mesaj atarsanız iyi olur.
Yazı Rengi:Mavi
Arkaplan Rengi/Resmi:Resimde Webs999 yazsın resmin boyutu : 209x85 arka plan olmycak .png kaymasın yazı. Yanınada ufak ona uygun bir karakter gibi birşey koyarsanız ne biliyim ufak canavar olur ufak insan olur logo için lazımdıda.
not : burayı bazen bulamıyorum özel mesaj atarsanız iyi olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)