Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
banada SERDAR dıe bır grfı atarmısın nızzz?
bana da yaparsan sevinirim..yazılacak şey Drago vede Necro..
Lütfen formu tam olarak doldururmusun ben senin için resimmi aricam ben senin zevklerini nerden bileyim.
kardeş emeğine sağlıkta yazı hareketli ve biraz canlı bişiy olsun demıstım avatara koyacagımda Buyuk yazı olursa ve hareketli olursa sevinirimm
ReP dert etme veririrm rep yeterki resmi güzel yap
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buyur kardeşim rep vermeye gerek yok öle dediğime bakma sen repin anlamı yok benim için aslıda repi gerçektende doğru duzgun bi anlamı bile yok buyur sen resmini güle güle kullan iyi forumlar

Buna Excalubor yazarmısın.Ayrı olarakda Emre yazAma yazı seklı felan süper olsun
Gif felan farketmez hadi kanka rep neyse veririm.[/I]
Bu resmi incibus avatar olarak kullanıyo yani şuan sitede kullanan var izniniz olmadan bunu yapamam.
:ka19::ka19:
YA SENIN CANINI YERIM BEN GERCEKTEN COK GUZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIKK YA HARBIDEN GUZEL YAPMISSIN COK TESEKKUR EDERIMM![]()
Buyur kardeşim rep vermeye gerek yok öle dediğime bakma sen repin anlamı yok benim için aslıda repi gerçektende doğru duzgun bi anlamı bile yok buyur sen resmini güle güle kullan iyi forumlar![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)