Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ne istersiniz:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resmin boyutu: Avatara Koyucagım resmi
Yazi tipi ve Ne yazilacağı: Yazi Tipi Şekilli Olsun VaGRaNT ERDEM yazsın Resım böyle Hafıf karartılsın yanı bıraz efekt olsun mumkunse
Yazilarin rengi: Yazı rengi Siyah Yeşil Karışımı olabılır siyah mavi olabılır Hareketli yazı Olursa sevınırım teşekkürler !!Emeğinize Sağlık Şimdiden!!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buyur kardeşim beğendiysen +rep vermemeyi unutma ama +rep vermeyi değil vermemeği unutma

İyi Forumlar
Senden sonra istek yapan senin resmini alıntıyan arkadaşında isteğini yapmıcam değişikbi resim koysun onuda yapim hemen 
Kenji Harika Çalışmalar Kolay Gelsin Hepinize Rica Etsem Banada böyle bir mükemmel hediyeniz olur mu ?
Eğer yaparsanız Ben size gerekli şeyleri söylemek istiyorum : )
Resmin boyutu-Yazi tipi - Yazilarin rengi-Arka plan rengi-Resim
Hepsini Tamamen Sana Bıraktım Hiç Biri Farketmez Çünkü bunları Kendi düşüncenle güzelleştiriyorsun benim istediklerim kendi güzelliğini katmanda biraz sıkıntı olabilir
Ne Yazılacağı : FaLcOn Kimse ona acımadı sıra onda ...
Lütfen resim koyarmısınız Resmin boyutu-Yazi tipi - Yazilarin rengi-Arka plan rengi-Resim Hepsini Tamamen Sana Bıraktım Hiç Biri Farketmez de ne oluyo istek yapacaksanız onları doldurun size öle hediye edelim bi resim

Edge Şişko Olmuş Sadece Kafa ve Gövdesini Alıp Etrafa Texture Atabilirdin...
Bende bişeyler yapıp yardımcı olmaya çalıştım ama beğenmezsin işte resmim

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)