Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Örnek Avatar: Örnek :
Avatara Yazılacak Yazı: VaGRaNT ERDEM şekilli yazılırsa sevınırım
Avatarın Neye Benziyeceği: Ya kara şovalye olsun VaGRaNT ERDEM yazsn hareketlı yada
anime olsn VaGRaNT ERDEM yazsın hareketlı avatara koyucamda
Hareketlimi Haraketsizmi: Hareketli Olsun ısım yanarlı sonerlı bısı olsun
Örnek Konular İçin Buton:
Arka Plan: siyah
Yazılacak Yazı:VaGRaNT ERDEM HAREKETLİ YAZSIN ....Teşekkürler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve ya
Kendi resmimle birlikte yukarıdakı Resimdeki bir anime karekterle yanyana bir resim istiyorum acaba cok zahmet olurmu Ve mumkunse HareketliAvatara Yazılacak Yazı: VaGRaNT ERDEM şekilli yazılırsa sevınırım
Avatarın Neye Benziyeceği: Ya kara şovalye olsun VaGRaNT ERDEM yazsn hareketlı yada
[a href=http://urlal.com/][/a]
Bu resim üzerine Hareketli VaGRaNT ErdEm yazılmasını ıstıyorum rıca etsem yazarmısın avatara koyacagımda
Bu resim üzerine Hareketli VaGRaNT ErdEm yazılmasını ıstıyorum rıca etsem yazarmısın avatara koyacagımda
Örnek Avatar: Örnek :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ve ya
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Kendi resmimle birlikte yukarıdakı Resimdeki bir anime karekterle yanyana bir resim istiyorum acaba cok zahmet olurmu Ve mumkunse Hareketli
Avatara Yazılacak Yazı: VaGRaNT ERDEM şekilli yazılırsa sevınırım
Anlıyamadım senini steğini ordaki resimlerden birinde kenjinin imzası var bi resim gözükmüyo tam olarak anlıyamadım tazviri doğru doldururmusunuz

[a href=http://urlal.com/][/a]
Bu resim üzerine Hareketli VaGRaNT ErdEm yazılmasını ıstıyorum rıca etsem yazarmısın avatara koyacagımda[/QUOTE]
[IMG]http://www.hizliupload.com/img/688455rsm7.gif
Bir Dahakinde Formu Doldur !
![]()
Not : Arkaplan PS ' den Yaptığım En İyi ArkaplanLardan ßiri Yalnız Program Değiştirince Biraz Kalitesi Bozuldu. Ama Yine de Değerini ßil
Kardes Tamam Yaptım Güzel Olmus Da İmzamda Hareketli Cıkmıyor Neden Acaba??? Bi El Atsan Daha Doğrusu İmza Resmim Gözükmüyor :S
Son düzenleme:
Anlıyamadım senini steğini ordaki resimlerden birinde kenjinin imzası var bi resim gözükmüyo tam olarak anlıyamadım tazviri doğru doldururmusunuz
![]()
Çook Teşekkür ederim
ACABA AYNI SEKILDE BIR YAZIYI BU RESMIN UZERINEDE GECIREBILIRMISNIZ RENK FELAN BIRAZ DAHA DEĞİŞİK OLSUN AVATAR RESMI OLARAK KULANACAGIMDA- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)