kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

54. Sayfada Koyduğun Resim ßu Değildi
b-353613-bayrak_logo.gif

Buydu . Ayrıca Taç Resmini Yapmıştım Önceden Eklemiştim Ama Formu Doldurmadığınız İçin İstediğinize Uygun Olmamış Olabilir..Bir de ßen Şeffaf Olarak Yapamıyorum Resimleri.Ah ßir Yapabilsem :)

Lonca Resmi Koymak

YAPACAKLARINIZ: Önce kendinize 16x12 ebadında jpg bir logo bulun bu logoyu C:\Program Files\Metin2_Turkey\upload dosyasının içine yapıştırın.

Oyuna girip lonca ekranını açtı ınızda (lonca başkanı) orada oyunun standart logoları içinde sizin logonuzuda göreceksiniz onu seçin.

ßU KADAR...!!!

NOT :

Eğer 16x12 ebatında resim bulamıyorsanız size bi tavsiye vereyim
google a PIXresizer yazın ve bu programı indirin istediğinz ebata çeviriyor
kullanımıda çok basit..!

2. Not = Yeni Patch İle Gelen Loncalarda kurulmakta 2007-2008 arası geçiş dönemindeki Loncalar BUGDA kaldığından Resim Yüklenmiyor Anca Yeni lonca Açacaksınız....!Fark ederseniz eski Loncaların Resimleri yok....!

Lonca Resmi Koyma Yazısı Alıntıdır...

Bu siyah oluyor başka bul dediğiniz için bunu buldum yeniden .Herşeye rağmen emeklerinize teşekkür ederim.ben şeffaf logoyu hallettim ama yüklenmiyor işte .Belki de dediğin gibi yeni patch yüzünden ama geçen gün manas serverına girdiğimde eski loncanın yeni logosunu gördüm şeffaf dı...güzeldi.ama benim değildi işte

Bu siyah oluyor başka bul dediğiniz için bunu buldum yeniden .Herşeye rağmen emeklerinize teşekkür ederim.ben şeffaf logoyu hallettim ama yüklenmiyor işte .Belki de dediğin gibi yeni patch yüzünden ama geçen gün manas serverına girdiğimde eski loncanın yeni logosunu gördüm şeffaf dı...güzeldi.ama benim değildi işte

Upload Klasörüne Attığınız Dosyanın Formatı Nedir ?

Kardes Banada Yaparmısın Hangi Resim Olursa Olsun Gönlünden Ne Kopuyosa Hareketli ExzodyA Alperen Tan Yazsın Renk Boyut Resim fARKETMEZ

Bir Dahakinde Formu Doldur !

2962835262.gif

Not : Arkaplan PS ' den Yaptığım En İyi ArkaplanLardan ßiri Yalnız Program Değiştirince Biraz Kalitesi Bozuldu. Ama Yine de Değerini ßil ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri