farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardes Banada Yaparmısın Hangi Resim Olursa Olsun Gönlünden Ne Kopuyosa Hareketli ExzodyA Alperen Tan Yazsın Renk Boyut Resim fARKETMEZ

tamam arkadaşlar biraz bekleyin teker teker bakacağım şimdi hangileri yapılmış isteklerin hangileri yapılmamış + lütfen konuda flood yapmayın bir önceki konunuzu editleyip ona ekleyin diğer mesajınızı daha iyi olur isteğini yapmadığımız olursa tekrar istek yapsın formu doğru doldurarak ben bile formu doğru doldurmayanları anlıyamadığımdan boş yollamamak için yapıyorum ama istediğiniz gibi olmuyo lütfen forumu doldurun formu nerden bulucağız derseniz bu konunun ilk sayfasında tasvir diye bişe var onun altında var ne istiyorsunuz vs.. gibi şeyler var onu doğru dolduranınkini yaparım hemen niye ayrımcılık yapıyorsun derseniz bu ayrımcılık değil daha iyi yapmayla ilgili tasvir i doldurursanız daha iyi yaparız ;)

Kardeş Daha Kolay ßir Resim Seçer misin ?
Bu Resim 16x12 Olduğunda Sadece Siyah Renk Gözüküyor...

kral-taci-7675.jpg

Arka planda birşey gözükmemesi gerkiyor zaten kardeş,Şeffaf olacak sadece bu tac resmi kalacak,dostum bir de açıklarsanız sevinirim bu resmi nereye kaydedicez tga formatında kaydedın upload klasörüne deniliyor ama ........

kral-taci-7675.jpg

Arka planda birşey gözükmemesi gerkiyor zaten kardeş,Şeffaf olacak sadece bu tac resmi kalacak,dostum bir de açıklarsanız sevinirim bu resmi nereye kaydedicez tga formatında kaydedın upload klasörüne deniliyor ama ........

54. Sayfada Koyduğun Resim ßu Değildi
b-353613-bayrak_logo.gif

Buydu . Ayrıca Taç Resmini Yapmıştım Önceden Eklemiştim Ama Formu Doldurmadığınız İçin İstediğinize Uygun Olmamış Olabilir..Bir de ßen Şeffaf Olarak Yapamıyorum Resimleri.Ah ßir Yapabilsem :)

Lonca Resmi Koymak

YAPACAKLARINIZ: Önce kendinize 16x12 ebadında jpg bir logo bulun bu logoyu C:\Program Files\Metin2_Turkey\upload dosyasının içine yapıştırın.

Oyuna girip lonca ekranını açtı ınızda (lonca başkanı) orada oyunun standart logoları içinde sizin logonuzuda göreceksiniz onu seçin.

ßU KADAR...!!!

NOT :

Eğer 16x12 ebatında resim bulamıyorsanız size bi tavsiye vereyim
google a PIXresizer yazın ve bu programı indirin istediğinz ebata çeviriyor
kullanımıda çok basit..!

2. Not = Yeni Patch İle Gelen Loncalarda kurulmakta 2007-2008 arası geçiş dönemindeki Loncalar BUGDA kaldığından Resim Yüklenmiyor Anca Yeni lonca Açacaksınız....!Fark ederseniz eski Loncaların Resimleri yok....!

Lonca Resmi Koyma Yazısı Alıntıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri