mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 2
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yapma kenji adam beni resmen tehdit ediyor yok mesaj kasyıromuşum da mesaj kascak olsam burdaki insanlarla ugraşmam gidip mesaj kasarım .yukselme konusunda ise bir insanın bana savurdugu tehdıtler yuzunden yukselemeyeceksem yukselmeyeyım kalsın .onurumu gururumu asla ayklar altına aldırtmam.benim bu gruptaki tek amacım insalara yardım etmek.bana insanca yaklaşan bir insana bende aynı şekilde yanaşırım hele ki beni tanıyanlar bilir bu güne kadar agzımdan kotü bir laf çıkmamıştır .

yapma kenji adam beni resmen tehdit ediyor yok mesaj kasyıromuşum da mesaj kascak olsam burdaki insanlarla ugraşmam gidip mesaj kasarım .yukselme konusunda ise bir insanın bana savurdugu tehdıtler yuzunden yukselemeyeceksem yukselmeyeyım kalsın .onurumu gururumu asla ayklar altına aldırtmam.benim bu gruptaki tek amacım insalara yardım etmek.bana insanca yaklaşan bir insana bende aynı şekilde yanaşırım hele ki beni tanıyanlar bilir bu güne kadar agzımdan kotü bir laf çıkmamıştır .

O tehdit diye algıladığın mesajlara kötü ve yüksekten baktığın cevaplarla karşılık verdiğin için yükselemezsin...Eğer rahatsız oluyorsan mesajlarından şikayet et...Önemli olan flood değil, onu geçtik biraz edebli konuşsun herkes.

bitti.

Ne İstersin:Avatar
Resim boyutu:Avatara uygun bir şekilde
Yazı tipi ve ne yazılacağı:yazı tipi şöyle şekilli olsun. Yazılacak: [HasanBerk70]
Yazıda istediğiniz renkler:Mavi Kırmızı
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):Kırmızı
Resim(Vermeniz önerilir):

Resim hareketli olsun bide küçültürsen forum kurallarına uygun şekilde .

Ne İstersin:Avatar
Resim boyutu:Avatara uygun bir şekilde
Yazı tipi ve ne yazılacağı:yazı tipi şöyle şekilli olsun. Yazılacak: [HasanBerk70]
Yazıda istediğiniz renkler:Mavi Kırmızı
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):Kırmızı
Resim(Vermeniz önerilir):

Resim hareketli olsun bide küçültürsen forum kurallarına uygun şekilde .

images1cqe.gif

buyur hasamberk70 kardeşim birşeyler yaptım umarım begenirsin

qqqlf.gif

link:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri