farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne İstersin:İmza Ve Avatar Lazımda ^^
Resim boyutu:fark etmez
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Fark etmez
Yazıda istediğiniz renkler:Siyah-kırmızı-mavi
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):Beyaz
Resim(Vermeniz önerilir):zevkine guvenıom sec birini

quateros ve kenji 1. si evet ard arda 2 mesaj yazdım ama kesinlikle flood yapma amacım yoktu. quateros pardon ama sen kimsinki beni tehdit ediyorsun.ben burda insanların isteklerini yapmaya çalışıyorum o adam bana ozelden bir suru mesaj attı yapıyormusn hadi yap diye bnde onun için burdan yazdım.ayrıca quateros beni admine soylemekle tehdit etmen çok gulunç ne diye bekliyorsun hadi soyle admine .herkes işini yapsın ben burda insanların isteklerine cevap vermeye çalışıyorum ama sen napıyorsun ancak insanları karalamaya ve engellemeye çalışıyorusn .bi derdin varsa ozele gel ordan konusalım burdan artistlik yapma sov yapma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quateros ve kenji 1. si evet ard arda 2 mesaj yazdım ama kesinlikle flood yapma amacım yoktu. quateros pardon ama sen kimsinki beni tehdit ediyorsun.ben burda insanların isteklerini yapmaya çalışıyorum o adam bana ozelden bir suru mesaj attı yapıyormusn hadi yap diye bnde onun için burdan yazdım.ayrıca quateros beni admine soylemekle tehdit etmen çok gulunç ne diye bekliyorsun hadi soyle admine .herkes işini yapsın ben burda insanların isteklerine cevap vermeye çalışıyorum ama sen napıyorsun ancak insanları karalamaya ve engellemeye çalışıyorusn .bi derdin varsa ozele gel ordan konusalım burdan artistlik yapma sov yapma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adam seni uyarıyor bir daha yaparsan şikayet etmek zorunda kalıcam diye. Görevli olmanın bir diğer önemli noktası üyelerle iyi ve hoş geçinmetir...Polemik çıkaracak olursanız hepinizi atarim, eğer özelden bir tartışma çıkarsa yine kovmak zorunda kalırım...Bu kafayla yükselemezsin ozanos...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri