Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bana Ö.M atarsanız Sevinirim
Merhabalar bir istegim olacaktı imza yapacagımda
Bunu ben kendim paintden yaptım ;
![]()
yazı şekli size kalmış arka plan resmi yukardaki benim çalışmamdaki orjinalini verecegim yazı renkleri sarı - lacivert olsun resmin üstüne üstte paylaştıgım yazıyı renkli güzel efektli yani göze çarpan bir şekilde yaparsanız çok sevinirim ;
Resmin orjinali ;
![]()
RESME YAZILACAK YAZI : TURKMMO'nun EN BÜYÜK FENERBAHÇE SOSYAL GRUBU TIKLA , KATILAN HERKEZE + REP
YAZININ SIRALAMASI YANİ YAZILIŞI BENİM ÇALIŞMAMDAKİ GİBİ OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
İlgileniliyormu ?
Ne istersin: Logo
Resmin boyutu: 60 * 120
Yazi tipi ve Ne yazilacağı: Yazı tipi : Şekilli bir şey olsun istiyorum orası sizin zevkinize kalmış
Ne yazılacağı : Murat Ke.net
Yazilarda istediğiniz renkler: Mavi Kırmızı Turuncu
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Transparan olursa iyi olur
Bloğumda Murat Ke.net Yazan kırmızı yerin oraya koyacağım ona göre bir şeyler yaparsanız sevinirim iyi geceler
Blogum :
Resmin boyutu: 60 * 120
Yazi tipi ve Ne yazilacağı: Yazı tipi : Şekilli bir şey olsun istiyorum orası sizin zevkinize kalmış
Ne yazılacağı : Murat Ke.net
Yazilarda istediğiniz renkler: Mavi Kırmızı Turuncu
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Transparan olursa iyi olur
Bloğumda Murat Ke.net Yazan kırmızı yerin oraya koyacağım ona göre bir şeyler yaparsanız sevinirim iyi geceler

Blogum :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)