Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

KeNji'Nin Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 240K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ne istersin: İmza 48.,8 Kbyi Geçmezse İyi Olur
Resmin boyutu: 500x330
Yazi tipi : Arial
Ne yazılacağı : Kabadayı2
Yazilarda istediğiniz renkler: Sarı & Kırmızı
Arkaplan rengi: Saydam
Resim : Resim yok trans paran halinde gifli Kabadayı2 yazısı istiyorum Şuan Kullandıgım İmzanın Aynısı Fakat Sarı Kırmızı Olursa Çok Güzel Olur Death18 Kardeşim 3Gündür Yazıyorum Gelmiyormu Yazdıklarım Merak Ettim Teşekkür Ederim

Kabadayı burada tek ben yardımcı olmuyorum 3 kişiyiz ama biliyorsun okullar açılcak bazılarının gene ben buralarda olucam ama üniversite işlerim var benimde kusura bakma aklımda ama vaktim olmuyor ayrıca 48,8 kb da sabitlemeyi hatırlamıyorum onu hatırladıgımda ilk vaktimde seninkini yapacagim

Merhabalar bir istegim olacaktı imza yapacagımda

Bunu ben kendim paintden yaptım ;

19707.jpg

yazı şekli size kalmış arka plan resmi yukardaki benim çalışmamdaki orjinalini verecegim yazı renkleri sarı - lacivert olsun resmin üstüne üstte paylaştıgım yazıyı renkli güzel efektli yani göze çarpan bir şekilde yaparsanız çok sevinirim ;

Resmin orjinali ;

19770.jpg

RESME YAZILACAK YAZI : TURKMMO'nun EN BÜYÜK FENERBAHÇE SOSYAL GRUBU TIKLA , KATILAN HERKEZE + REP

YAZININ SIRALAMASI YANİ YAZILIŞI BENİM ÇALIŞMAMDAKİ GİBİ OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:
Bir Tane Benim Adıma ve turkmmo adına güzel bir forum imzası yapmanızı istiyorum inşallah yaparsınız yaptığınız an vereceğim + repi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri