- Konular
- 45
- Online süresi
- 13m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
-Merhabalar 1-2 soru sormak istiyorum;
*Kupon biriktirdiğimizde mesela 10 kupon oldu ordaki eşyayı alırsak kuponlar gidermi ?
*Kalıcı balta kürek falan onları nerden bulucaz
*m4a1-c mi iyi m4a1-e mi ? ve kaç kutuda çıkar
şimdiden teşekkürler
*Kupon biriktirdiğimizde mesela 10 kupon oldu ordaki eşyayı alırsak kuponlar gidermi ?
*Kalıcı balta kürek falan onları nerden bulucaz
*m4a1-c mi iyi m4a1-e mi ? ve kaç kutuda çıkar
şimdiden teşekkürler
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
1.Cuponla alınan sey mesela 10 cupon ise o 10 cupon gider esyayı verir
2.Bildigime gore ribon cok olması gerekir ya 30 ribon yada 20 ama bu tahminn
3.Herkese gore degisir bi adam m4a1-c ile iyi oyun onuyodur bi adam m4a1-e ile oynuyodur
ama bana gore benim silah dersem m4a1-c
4.Kac kutudan cıkar diyes sormusssun o senn sansına gore sansın varsa 10 tanedede ckarrsın
Ben mesela 1 tanede QBZ-Coma cıkardim sans isi bu taktiik feln yok innma cok denedim
2.Bildigime gore ribon cok olması gerekir ya 30 ribon yada 20 ama bu tahminn
3.Herkese gore degisir bi adam m4a1-c ile iyi oyun onuyodur bi adam m4a1-e ile oynuyodur
ama bana gore benim silah dersem m4a1-c
4.Kac kutudan cıkar diyes sormusssun o senn sansına gore sansın varsa 10 tanedede ckarrsın
Ben mesela 1 tanede QBZ-Coma cıkardim sans isi bu taktiik feln yok innma cok denedim
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Sorun çözülmüştür konu kilit.
- Konular
- 45
- Online süresi
- 13m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
bu sorun değil herkezin yorumlarını istiyorum ben tek kişinin söylemesiyle olurmu ?
- Konular
- 21
- Online süresi
- 4m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 91
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
1-) Evet, gider.
2-) Kalıcı kürek Halloween vardır, sanırım onun kutu süresi bitti. Ama 2 yıllık var, o da 40 ribbon yapınca veriyor ancak. Kalıcı balta kuponla ya da kutuda vardı sanırım, tam hatırlamıyorum. Onu da o şekille alabilirsiniz.
3-)Herekse göre değişir, ama bana sorarsanız M4A1-E (Patriot önerimdir). Kaç kutuda çıkacağı ise meçhuldür. İlk kutuda da çıkabilir, 100. kutuda eliniz boş da dönebilirsiniz. Ama ortalama 15-20 kutuda çıkmaktadır. 4 yıldır CF oynuyorum, (BM sistemi daha sonra geldi) o kadar kutu açtım, şu ana kadar sadece 2 tane Winchester çıkarabildim
2-) Kalıcı kürek Halloween vardır, sanırım onun kutu süresi bitti. Ama 2 yıllık var, o da 40 ribbon yapınca veriyor ancak. Kalıcı balta kuponla ya da kutuda vardı sanırım, tam hatırlamıyorum. Onu da o şekille alabilirsiniz.
3-)Herekse göre değişir, ama bana sorarsanız M4A1-E (Patriot önerimdir). Kaç kutuda çıkacağı ise meçhuldür. İlk kutuda da çıkabilir, 100. kutuda eliniz boş da dönebilirsiniz. Ama ortalama 15-20 kutuda çıkmaktadır. 4 yıldır CF oynuyorum, (BM sistemi daha sonra geldi) o kadar kutu açtım, şu ana kadar sadece 2 tane Winchester çıkarabildim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)