mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Crossfire Bir kaç soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan katil2654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 675

katil2654

Level 3
TM Üye
Konular
45
Online süresi
13m 30s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
32
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

-Merhabalar 1-2 soru sormak istiyorum;
*Kupon biriktirdiğimizde mesela 10 kupon oldu ordaki eşyayı alırsak kuponlar gidermi ?
*Kalıcı balta kürek falan onları nerden bulucaz
*m4a1-c mi iyi m4a1-e mi ? ve kaç kutuda çıkar
şimdiden teşekkürler

1.Cuponla alınan sey mesela 10 cupon ise o 10 cupon gider esyayı verir
2.Bildigime gore ribon cok olması gerekir ya 30 ribon yada 20 ama bu tahminn
3.Herkese gore degisir bi adam m4a1-c ile iyi oyun onuyodur bi adam m4a1-e ile oynuyodur
ama bana gore benim silah dersem m4a1-c
4.Kac kutudan cıkar diyes sormusssun o senn sansına gore sansın varsa 10 tanedede ckarrsın
Ben mesela 1 tanede QBZ-Coma cıkardim sans isi bu taktiik feln yok innma cok denedim

Sorun çözülmüştür konu kilit.

bu sorun değil herkezin yorumlarını istiyorum ben tek kişinin söylemesiyle olurmu ?

1-) Evet, gider.
2-) Kalıcı kürek Halloween vardır, sanırım onun kutu süresi bitti. Ama 2 yıllık var, o da 40 ribbon yapınca veriyor ancak. Kalıcı balta kuponla ya da kutuda vardı sanırım, tam hatırlamıyorum. Onu da o şekille alabilirsiniz.
3-)Herekse göre değişir, ama bana sorarsanız M4A1-E (Patriot önerimdir). Kaç kutuda çıkacağı ise meçhuldür. İlk kutuda da çıkabilir, 100. kutuda eliniz boş da dönebilirsiniz. Ama ortalama 15-20 kutuda çıkmaktadır. 4 yıldır CF oynuyorum, (BM sistemi daha sonra geldi) o kadar kutu açtım, şu ana kadar sadece 2 tane Winchester çıkarabildim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri