Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Pvp servere ortak araniyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinctiyyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR...

PVP SERVERİME ORTAK ARIYORUM...DAHA PVP SERVER YOK ORTADA AMA OLSUN NAPALIM :)

ŞU ANDA KADAR KURA KURA HAMACHİ AĞI KURDUM... BENİM BİLGİSAYARIM YAVAŞ OLDUĞUUNDAN PVP SERVER KURMAYA YANAŞMIYORUM.

AMA EL ELE VERİRSEK HAYALİMİZDEKİ PVP YE KAVUŞUCAZ. BENİM ORTAKLARIM TL OLUCAK BENDE TL OLUCMA BUNDAN GÜZEL NE OLABİLİRKİ ZTN ORTAK OLARAK 3 YADA 5 KİŞİ FLN ARIYORUM...

NEYSE ARKADAŞLAR BEN SİZE MSN ADRESİMİ VERİYİM BANA MSN DEN ULAŞABİLİRSİNİZ...

MSN : a k m a n s e n i s e v i y o r u m @ h o t m a i l . c o m [ altre fln koymayın sadece boşlukları silin yeter ] DİYER MSN ADRESİM : u m u t _ r e i s _ 1 9 9 5 @ h o t m a i l . c o m [Buradada boşlukları silseniz yeter yanlış altreleri silmeyin...

HEYER BANA MSN ADRESİMDEN ULAŞAMASSANIZ HAMACHİ AĞINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

SIF 1 TANE HAMACHİ AĞIMIZ VAR ONA GÖRE...

HAMACHİ AĞIMIZ : uuufmaMT2

HAMACHİ ŞİFREMİZ : 123

MC'MİZ : 5.82.30.231 [ MC İLE PVP SERVERE BAĞLANIRSANIZ BAĞLANMAZ ÇÜNKÜ BU MC PVP SERVER İÇİN ONLINE DEĞİL. HAMACHİYE BAĞLANIRKEN ONLINE AMA ORTAKLARIMLA PVP SERVER KURARSAM BU MC ONLINE OLACAK VE HAYALİNİZDEKİ PVP YE KAVUŞACAKSINIZ...

BENDE ÇOK UZAATIM HE NE İNSANIM ALLA ALLA NEYSE KESTİM KONUYU HERKEZE İYİ EĞLENCELER...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri