mavzermete 1
mavzermete
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Adaptör çalışmıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LasperqoS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 771
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar benim laptobum var. Laptopu çalıştırmak için adaptörü fişe takarken ''pat'' diye bi ses geldi ve şarteller attı. Bu sırada çok az da olsa bi koku ve çok az bi miktar duman çıktı (neredeyse görünmüyor). Adaptörün Woltaj gösteren bir yeri var. Orada ışık yanınca adaptör çalışıyor anlamına geliyor. Ama artık takıyorum maalesef çalışmıyor. Yani Woltaj gösteren ışığı yanmıyor. Ne oldu sizce? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

İyi Forumlar...

Sanırım Adaptörün Yanmış.Yenisini Alman Lazım Yada Adaptörünü Yaptırman Lazım.Şalterin Atmasıda Büyük İhtimal Makinalar'ın Hepsi Bi Hatta Bağlıysa ve Makinalar Sen Takmadan Önce Çalışıyorsa ve Sen Taktığın Sırada Fazla Gerilimi Kaldıramadı ve Senin Adaptöre Zarar Verdi Sonra Şalteri Attırdı...

Sanırım Adaptörün Yanmış.Yenisini Alman Lazım Yada Adaptörünü Yaptırman Lazım.Şalterin Atmasıda Büyük İhtimal Makinalar'ın Hepsi Bi Hatta Bağlıysa ve Makinalar Sen Takmadan Önce Çalışıyorsa ve Sen Taktığın Sırada Fazla Gerilimi Kaldıramadı ve Senin Adaptöre Zarar Verdi Sonra Şalteri Attırdı...

Tahminlerin hemen hemen doğru ne zamandır foruma giremiyordum yeni adaptör aldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri