Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Açıkcası benim 300 liram olsa açmazdim gider tr oynardim babalar gibi trdeki zevki hic biryerden alamazsın yani ben alamadım milletin ağız kokusunumu çekcen 300 vercen 500 kazancan zaman kaybı hic uğraşma al 3000 ep takil tr
metin2 sıktı artık yeni oyunlara yönelmeni tavsiye ederim net üzerinden mmo olması şart değil ama yeni bişeyler kurmak yeni fikirler tasarlamak herzaman daha keyifli ve para kazandırıcı bi tavsiye bu
k.g
k.gBildiğin işi yap öğrenirim diyerek başka alanlara yönelme,
50 TL - Sunucu / İlk Ay İçin
17 TL - Domain / Yıllık
15 TL - Hosting / Aylık
--- Toplam 82 TL ---
300 - 82 = 218
150 TL - Turkmmo Sabit Reklam / Aylık
50 TL - Facebook Sayfa Reklamı / Haftalık
18 lirada yanına kar kalır, okullar kapandığı günden itibaren sektörde patlama olur. Birazda kafanı çalıştırırsan ciddi paralar kazanabilirsin.
Not: Fiyatlar kesinlikle firmam ile bağdaşmamaktadır. Genel olarak sunucu - domain - hosting fiyatı belirttim.
50 TL - Sunucu / İlk Ay İçin
17 TL - Domain / Yıllık
15 TL - Hosting / Aylık
--- Toplam 82 TL ---
300 - 82 = 218
150 TL - Turkmmo Sabit Reklam / Aylık
50 TL - Facebook Sayfa Reklamı / Haftalık
18 lirada yanına kar kalır, okullar kapandığı günden itibaren sektörde patlama olur. Birazda kafanı çalıştırırsan ciddi paralar kazanabilirsin.
Not: Fiyatlar kesinlikle firmam ile bağdaşmamaktadır. Genel olarak sunucu - domain - hosting fiyatı belirttim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)