cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

300tl niz olsa ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan makmeden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar benim 300 Tl param var siz olsanız PVP kurarmıydınız ? Banka hesabım felan var fakat bazen tam alacakken parayı vazgeçiyorum kurmaktan. Birde ben yazın kuracam yani yazın 300tl niz olsa kurarmıydınız ?

dostum kurmadan önce hamachi kur editle her haltını öğren, a den z ye tek yardım dahi almadan herşeyi ögrendikten sonra sadece ve sadece metin2 ile alakası ollmayan eski ve köklü bir hosttan düsük bir paket al, daha sonra turkmmo ya reklam ver serverin oyuncu dolunca nesne marketten masrafini karsıla, baktın oyuncu sayısı artti db artik yetmiyor, git hostla konus db ni yükselt yoksa paranı yakma boşa. Benden sana tavsiye 10 ay ugrasdim ben ogrenmek icin suan kimseye bişey sormama gerek.

dostum kurmadan önce hamachi kur editle her haltını öğren, a den z ye tek yardım dahi almadan herşeyi ögrendikten sonra sadece ve sadece metin2 ile alakası ollmayan eski ve köklü bir hosttan düsük bir paket al, daha sonra turkmmo ya reklam ver serverin oyuncu dolunca nesne marketten masrafini karsıla, baktın oyuncu sayısı artti db artik yetmiyor, git hostla konus db ni yükselt yoksa paranı yakma boşa. Benden sana tavsiye 10 ay ugrasdim ben ogrenmek icin suan kimseye bişey sormama gerek.

Merak etme a dan z ye biliyorum zaten sadece kuruyummu diye düşündüm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri