kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Pes 2012 Taktik Yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MorFinnNn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Pes 2012 oynuyorum ama acemi şekilde yani taktik kısımlarına girmeden takım seçip giriyorum . Taktik ayarlarını söylerseniz sevinirim taktiksiz olunca defans çok boş kalıyor kontra ataktada yetersiz kalıo takım yardım lütfen

Kanatlara hızlı oyuncular koymanı öneririm ve orta kafa gol taktiğiyle gol denemeleri yapabilirsin.Forvetde fiziği ve uzun boylu oyuncular seçersen rahatlık olur örneğin ibrahimovic gibi.top rakipdeyken ara pasları geçirmemeye çalış yani L1 kare çarpı yerine herhangi bir adamı sen yönet rakibin nereye pas atacağını tahmin et.Hadi kolay gelsin

Kanatlara hızlı oyuncular koymanı öneririm ve orta kafa gol taktiğiyle gol denemeleri yapabilirsin.Forvetde fiziği ve uzun boylu oyuncular seçersen rahatlık olur örneğin ibrahimovic gibi.top rakipdeyken ara pasları geçirmemeye çalış yani L1 kare çarpı yerine herhangi bir adamı sen yönet rakibin nereye pas atacağını tahmin et.Hadi kolay gelsin
Katılıyorum Bu taktik işe yarıyor.Örneğin karsı tarafın forveti kalecin ile 1-1 kaldı burda kalecini açmanı öneririm(Rakip forvet ceza sahasına qirince)Fake yiyip gol yersin anormal birşey değil ama yararınıda görücen zaten kaleci açmassan daha yüksek oranla gol yiceksin.2 kişi oynuyorsanız Ve karşınızdaki kişi oyunu iyi oynuyorsa Kaleciyi çok açmayı önermem L1+kare aşırtmalık atarak çok güzel bir gol yiyebilirsin :D

Yok kaleci açmak sakat iş ama L1+X le pres yapıodum ama kendim önünü kesmem daha iyi oluor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri