Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuna Giremiyorum !!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s4league45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Arkadaşlar daha dün oyuna girmiştim bugün bu hatayı aldım lütfen yardım edin :(
bilgisayarım Windows XP
anti-vırus programım AVG Anti-Virus Free Edition 2012

ilk önce oyunau açtığımda bu hatayı aldım tamam dedim. sonra virüs uyarısı geldi s4 dan kasaya taşı,klosörü aç,yoksay vardı yoksay dedim sonra yeniden açtım aynı hatayı aldım bu sefer iptal dedim gine hiçbirşey olmadı sistemi geri yükleme yaptım oda sistemi geri yükleyemedik dedi.Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp denedim aynısı oldu.Yeniden kurdum gine olmadı.Bu arada oynadığım son gün Season 3 ün kıyafetleri gelmemişti yani hata günü yeni yama gelmiş yamayı indiriyodu luncher hata verdi ben yamadan şüpheleniyorum :(. Birde format CD'sinden Repair yapsam olurmu off yha formatta atmak istemiyorum :(.napmam lazım lütfen yardım edin
w9w6t1.jpg

Birde siteden yeniden indirdim AVG yi kapadım Duvarı kapadım bu seferde kurarken InstallShield Wizard da en başında Aegis.exe de takıldı şimdi Feature transfer error verdi :( Nolur yardım edin :( !!!!!!
v4ncpj.jpg

h t t p s : / / r a p i d sh a r e. c o m /f il e s/2 6 5 5 6 6 6 9 3 1 / p a t c h e r _ s 4 . r a r aradaki boşlukları sil indir kardeşim 20 mesajım olmadığından link'i tam koyamıyorum işe yararsa bi teşekkürü hor görme emeğe saygı :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri