Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ÖNCE WS ATMAYI ÖGREN KOCUM SENI HERYERDE KESIORUM BUNU BİLEN BİLİYOR KILICLA KESIORUM SKILERDEN KACARAK WS YAPIOSUN SANA GÜÜLÜORUM SADECE
SKILLERDEN KACAMAYIN HEP YERDESIN AMA 3 YIOSUN KOCUM BÖLE :d SALLAMASYON SS LERLE OLMUOR O İŞLER CÖLDE TEK KALMA BNCE HER SSNI ALICAM SEN AKILLANMAMISIN DAHA ABILERIN BENI KESEMIYO LA SENMI KESECEN KCARK WS AT ANCA
ORDA YAZMALARDAN BELLLİ ATICAGION WSNIN DİEYE YAZMISN GÜZL ALMISIN :d LA KIRITK ATMAION HEP SKILLERDEN KACIYON SEN :d KILICLA ÖLMEY YEDİREMYINCE BAYRK VATN GİBİ KACARK WS ATIP SS ALIOR :d BAK BUNDN SONRA SS LERINE TMM KOCUM :d HER KARENI CEKICEM 
SKILLERDEN KACAMAYIN HEP YERDESIN AMA 3 YIOSUN KOCUM BÖLE :d SALLAMASYON SS LERLE OLMUOR O İŞLER CÖLDE TEK KALMA BNCE HER SSNI ALICAM SEN AKILLANMAMISIN DAHA ABILERIN BENI KESEMIYO LA SENMI KESECEN KCARK WS AT ANCA
ORDA YAZMALARDAN BELLLİ ATICAGION WSNIN DİEYE YAZMISN GÜZL ALMISIN :d LA KIRITK ATMAION HEP SKILLERDEN KACIYON SEN :d KILICLA ÖLMEY YEDİREMYINCE BAYRK VATN GİBİ KACARK WS ATIP SS ALIOR :d BAK BUNDN SONRA SS LERINE TMM KOCUM :d HER KARENI CEKICEM 
Son düzenleme:
BENI OYUNDA 5-0 YENEN YOK LAN :d SENMI YENECN BENİ :d WS ATMYI BİLMION LA SKILERDN KACARKMI SS ALION YAZIK SANA :d ACIDIM ÇOK :d BENI KESTIGIN İÇİNMİ CÖLE GLDIGIMDE SENI KESTİM
HEP .d 3 YEIDN HE :d GÜZELİM SSLERİNE BAKARSIN ARTIK :d FORUMDA ÖPÜLDÜN 
HEP .d 3 YEIDN HE :d GÜZELİM SSLERİNE BAKARSIN ARTIK :d FORUMDA ÖPÜLDÜN 
istersen hemen vs atalım
Kabul ediyosan yani
konuşuyonda kesemez filan demek ki kesmişimki çok laf ediyosun
he bu arada sen kılıç şovu kaçarak mı yapıyosun 
Kabul ediyosan yani
konuşuyonda kesemez filan demek ki kesmişimki çok laf ediyosun
he bu arada sen kılıç şovu kaçarak mı yapıyosun 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)