Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

aTeShURA Ws LaNeTLiiLoRD (5-0)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cellat110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 375

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1-0
40gtz.jpg
[/url][/IMG]
2-0
40hvg.jpg
[/url][/IMG]

3-0

4-0

5-0
40jpv.jpg
[/url][/IMG]

Lanetlı Susman Icın Yeterlıdır Umarım :D

ÖNCE WS ATMAYI ÖGREN KOCUM SENI HERYERDE KESIORUM BUNU BİLEN BİLİYOR KILICLA KESIORUM SKILERDEN KACARAK WS YAPIOSUN SANA GÜÜLÜORUM SADECE :D SKILLERDEN KACAMAYIN HEP YERDESIN AMA 3 YIOSUN KOCUM BÖLE :d SALLAMASYON SS LERLE OLMUOR O İŞLER CÖLDE TEK KALMA BNCE HER SSNI ALICAM SEN AKILLANMAMISIN DAHA ABILERIN BENI KESEMIYO LA SENMI KESECEN KCARK WS AT ANCA :D ORDA YAZMALARDAN BELLLİ ATICAGION WSNIN DİEYE YAZMISN GÜZL ALMISIN :d LA KIRITK ATMAION HEP SKILLERDEN KACIYON SEN :d KILICLA ÖLMEY YEDİREMYINCE BAYRK VATN GİBİ KACARK WS ATIP SS ALIOR :d BAK BUNDN SONRA SS LERINE TMM KOCUM :d HER KARENI CEKICEM :D

3vz7x.png

3vz87.png

3vznd.png

3vznn.png

3vzpu.png

3vzq6.png

3vzqu.png

3vzr6.png

3vzrm.png

1-0
40gtz.jpg
[/url][/IMG]
2-0
40hvg.jpg
[/url][/IMG]

3-0

4-0

5-0
40jpv.jpg
[/url][/IMG]

Lanetlı Susman Icın Yeterlıdır Umarım :D

Son düzenleme:
BENI OYUNDA 5-0 YENEN YOK LAN :d SENMI YENECN BENİ :d WS ATMYI BİLMION LA SKILERDN KACARKMI SS ALION YAZIK SANA :d ACIDIM ÇOK :d BENI KESTIGIN İÇİNMİ CÖLE GLDIGIMDE SENI KESTİM :DHEP .d 3 YEIDN HE :d GÜZELİM SSLERİNE BAKARSIN ARTIK :d FORUMDA ÖPÜLDÜN :D

istersen hemen vs atalım :D Kabul ediyosan yani :D konuşuyonda kesemez filan demek ki kesmişimki çok laf ediyosun ;) he bu arada sen kılıç şovu kaçarak mı yapıyosun :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri